Ontdek Spanje » Blog » Op vakantie in Spanje met leuke tips, informatie en inspiratie


Op vakantie in Spanje met leuke tips en inspiratie!

Op vakantie in Spanje met leuke tips, informatie en inspiratie voor je volgende vakantie.  Ontdek Spanje is een inspiratiebron voor je vakanties naar het échte Spanje.  Dan Spanje is een ideale zon bestemming voor een goedkope zonvakantie naar Spanje.

Hier vind je alles voor een fijne en heerlijke vakantie of een vakantiereis naar Spanje!Top 5 campings in Spanje

In Spanje zijn veel mooie campings te vinden. Maar je wilt natuurlijk die camping waar je je echt zo goed als thuis voelt! Die camping met onovertroffen faciliteiten, een mooi zwembad, vriendelijke mensen, misschien nog een mooi uitzicht en een gezellig plaatsje in de nabijheid. Deze campings in Spanje bestaan zeker en wij hebben een top 5 gemaakt van campings in de buurt van Barcelona.

Lees meer »

De mooiste villa’s in Spanje

Waar kun je nou beter genieten van een heerlijke welverdiende vakantie als in het zonnige Spanje! Maar wat zou jouw vakantie nou nog beter maken? Juist, een prachtige villa met uitzicht op zee en privé zwembad, gelegen op een van de mooie plekjes in Spanje!

Lees meer »

Wat tips voor een ontspannen vakantiereis met kinderen

Op Vakantie met de kids - Als je op vakantie gaat met de kinderen wil je  heerlijk van elkaar gaan genieten. Dan maakt het niet zoveel uit of je gaat camperen, met de auto op vakantie gaat of met het vliegtuig, al hoewel dat laatste gaat het vlugste als je richting Spanje gaat. Maar soms kan het een heel avontuur zijn.

Lees meer »

Costa de Huelva

Costa de Huelva, het iets andere en verrassende regio voor Spanje-fans  - Het iets andere vakantieland Spanje - Nou, ik ga je verrassen met één van de prachtigste regio’s in Spanje, namelijk de Costa de la Luz. Het betekent ‘kust van het licht’, als je er eenmaal geweest bent, zie je het licht, net als ik, en ben je voor altijd fan!

Lees meer »

Deze Spaanse Costa’s zijn hot dit jaar

Deze Spaanse Costa’s zijn hot dit jaar - Als jij je vakantie in Spanje door brengt dit jaar, heb je nog veel te doen. Dan Spanje is wel heel groot neem alleen de prachtige Spaanse Costa’s neem daarbij die prachtige steden die allemaal een bezoek waard zijn.

Lees meer »

Vakantie Valencia

Vakantie Valencia - Gaat u op vakantie naar Valencia? Hier de beste vakantietips over de must-see's, leuke inspiratie met de beste tips , Ontdek en Beleef mediterrane sfeer in Valencia! 

Lees meer »

El Mèdano -Surfen en Kitesurfen op Tenerife

El Mèdano -Surfen en Kitesurfen op het Canarische eiland Tenerife - Het authentieke vissersdorpje El Mèdano, wat in het Nederlands betekend" Het Duin",  ligt in het zuid-oosten van het Canarische eiland Tenerife, onder surfers vooral bekend als een van de beste plekken om te surfen. Het kustplaatsje El Mèdano heeft prachtige surf omstandigheden waar al velen jaren lang de surfers komen, en behoort zeker tot de beste plekken op Tenerife om te watersporten. Het plaatsje El Mèdano heeft een mooi breed strand en ideale windomstandigheden met een goede parkeergelegenheid.

Lees meer »

Een van de engste en spectaculairste wandelingen van Spanje

Een van de engste en spectaculairste wandelingen van Spanje: Congosto de Mont-rebei in de Pyreneeën. Spanje, is een heerlijk land om te wandelen. Hier vindt u schitterende wandelroutes en de de mooiste wandelgebieden. Beleef in Spanje de veelzijdigheid tijdens een wandelvakantie in de verschillende regio's van Spanje en geniet van de natuur en de rust.

Lees meer »

Valencia - Ga fietsen in het Turia park

Ga lekker het Turia park in Valencia op de fiets beleven en ontdekken. Ga lekker op de fietsen naar het Turia park van Valencia. Huur een fiets in Valencia en ga lekker op ontdekking of ga met een gids op de fiets langs de mooiste bezienswaardigheden van Valencia! Ook op de fiets naar het strand behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer »

Wat is er te doen en te zien op de Canarische Eilanden

Wat is er te doen en te zien op de Canarische Eilanden - Wat valt er allemaal te beleven op de Canarische Eilanden, wat is er allemaal te doen op de Canarische Eilanden en wat is er allemaal te zien op de Canarische Eilanden. Ontdek en beleef de mooiste activiteiten om te ondernemen op de Canarische eilanden. Mis niets van de mooiste bezienswaardigheden op de Canarische Eilanden.

Lees meer »

Bezienswaardigheden in de provincie Alicante

De mooiste bezienswaardigheden in de provincie Alicante - In de provincie Alicante bezoek ik graag een van de zes natuurparken. Bijvoorbeeld La Font Roja, hier kun je eindeloze wandelingen maken door de natuur en genieten van de rust. Ook bij Salinas de Santa Pola kom ik graag, hier kun je flamingo’s in hun natuurlijke omgeving spotten. Deze roze vogels blijven bijzonder!

Lees meer »

Herfst in Spanje

Herfst in Spanje - Spanje in de herfst. Herfst in het Castilaans “otoño” is een goed seizoen om Spanje met een bezoek te vereren. De dagen zijn voorbij dat de stranden overvol zijn, in de hotels is het ook rustiger geworden, maar ook de temperaturen zijn aangenaam kortweg gezegd de rust is weer gekeerd.

Lees meer »

Andalusische Oriënt Express - Al Andaluz

De Andalusische Oriënt Express van Al Andalus - Al Andalus Expreso is een luxe treinreis in de stijl van de Orient Express, die je mee terug neemt naar de glamour van het Belle Epoque, een reis in een sfeer van elegantie en distinctie.

Lees meer »

Tourist card Valencia

Tourist card Valencia - Met de 24, 48, 72 uurs Valencia Tourist Card onderweg in Valencia. Met deze combi pas heb je 24, 48 of 72 uur gratis openbaar vervoer binnen de stad Valencia voor bus als tramzone A, en de metrozones ABCD, maar ook voor het traject Valencia - Airport-Valencia (L3, L5). Gelijktijdig krijg je tot maximaal 50% korting bij 130 aangesloten toeristische diensten musea, recreatie, winkels en restaurants.

Lees meer »

Een heerlijke herfstvakanties

Een heerlijke herfstvakanties... Wat hadden we een warme zomer, toch? het was zelfs de warmste zomer van de laatste eeuw! Toch is de herfst nu echt begonnen. de temperaturen zijn nu echt niet meer zomers te noemen, De verwarming brand weer en zonnetje schijnt steeds minder en buiten wordt het langzaam grijs en grauw.

Lees meer »

Formentera, het sierlijke onbekende zusje van het Balearen eiland Ibiza

Het prachtige eiland Formentera, het sierlijke onbekende zusje van het mooie Balearen eiland Ibiza. De meeste gaan naar Ibiza. Klaar, dan het is een heerlijk en prachtig eiland. Maar zoek je het wat rustigere, met mooie en onbekendere plekken? Dan ga je naar het het het sierlijke, onbekende, kleine zusje, van het eiland Ibiza, Formentera. Alles is er een beetje kleiner, zonder het blitse uitgaansleven, maar mét een heerlijke natuur.

Lees meer »

Booking.com