De mooiste villa’s in Spanje

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 12:01

Waar kun je nou beter genieten van een heerlijke welverdiende vakantie als in het zonnige Spanje! Maar wat zou jouw vakantie nou nog beter maken? Juist, een prachtige villa met uitzicht op zee en privé zwembad, gelegen op een van de mooie plekjes in Spanje!

Luxe verblijf in een villa in Spanje

Een verblijf in een villa in Spanje staat garant voor een onvergetelijke droomvakantie. De luxe villa’s bij Club Villamar zijn modern en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Je krijgt kortom de luxe van een hotel, maar dan met de rust en ruimte die je thuis gewend bent. Bovendien slaap je altijd samen met het gezelschap op dezelfde locatie en dicht bij elkaar, wat over het algemeen voor grotere groepen elders een probleem kan zijn. Je hebt namelijk niet het probleem dat je met z’n allen verspreid zit over verschillende verdiepingen of hotels. Je kunt vanuit de mooie villa probleemloos de omgeving verkennen, een dagje naar het strand gaan, of ‘s avonds het bruisende stadshart ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje. In de avonden keer je vervolgens terug naar je eigen comfortabele en rustige vakantiebestemming, hier kun je tezamen nog even genieten van een drankje terwijl de kleinsten hun bedje op zoeken! 

Club Villamar

Club Villamar heeft een breed aanbod aan villa’s in Spanje, zo vind je gegarandeerd een villa die aansluit bij jouw vakantiestijl, budget en wensen. Zo kun je kiezen voor een moderne villa op loopafstand van het strand, om optimaal te genieten van de zon en de Middellandse zee. Of, als je juist op zoek bent naar rust en ruimte, kiezen voor een prachtige villa gelegen langs de rustige dorpjes aan de kust. 

Neem een duik in je eigen zwembad en geniet van de ondergaande zon op jouw terras

Het grote voordeel van een eigen villa in Spanje, is de mogelijkheid om te gaan en te staan waar je wilt. Je kunt iedere avond uit eten gaan in een van de leuke restaurantjes aan de boulevard, maar je hebt ook de mogelijkheid om de barbecue aan te steken in jouw eigen villa. De geur van overheerlijk vlees komt iedereen tegemoet terwijl je geniet van de zonsondergang op jouw eigen terras aan het zwembad.

Luxe villa's

De luxe villa’s in Spanje zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Neem dan ook gerust een kijkje bij ons ruime aanbod aan villa’s in Spanje, jouw droomvilla zit er ongetwijfeld bij! Neem jouw criteria voor een geslaagde vakantie mee tijdens het zoeken, terwijl Club Villamar ervoor zorgt, dankzij haar laagste prijsgarantie, dat je de beste prijs krijgt voor jouw vakantievilla in Spanje! Bekijk dus snel het mooie aanbod aan villa’s op de mooiste plekjes in Spanje en geniet van jouw welverdiende vakantie in het zonnige Zuiden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.