Ontdek Spanje » Blog - Ontdek Spanje


BLOG-ONTDEK SPANJE

Op dit blog Ontdek Spanje vind je reisinformatie Spanje, reisadvies Spanje en reisaanbod Spanje. Op dit blog "Ontdek Spanje" vind je leuke info en tips, De mooiste bezienswaardigheden, De geschiedenis van Spanje, Het weer & klimaat in Spanje, cultuur, eten en drinken, muziek, dans, De Costas en zijn stranden en nog veel meer meer leuke activiteiten over SpanjeSpaanse › nieuwtjes › weetjes en feitje

Spaanse › nieuwtjes › weetjes en feitje

Nieuwtjes, weetjes en feiten

Nieuwtjes, weetjes en feiten over Spanje: wist u dat of kende u deze feiten en nieuwtjes al  ... Lees meer 


De mooiste bezienswaardigheden in Spanje

Spanje en zijn bezienswaardigheden

Spanje en zijn bezienswaardigheden

In Spanje vind je vele prachtige bezienswaardigheden die je zeker eens moet gaan bezoeken als je op vakantie bent in Spanje.  Als je vakantie verblijf in de buurt van een van de bezienswaardigheden is dan zijn de volgende ... Lees meer »


Veel praktische en Toeristische informatie met Reistips 

eel praktische en Toeristische informatie met Reistips 

Praktische Toeristische informatie met Reistips - voor reizen naar Spanje, Toerisme, klimaat, feestdagen, hotels, kunst en cultuur in Spanje, musea, monumenten, stranden, steden in Spanje, feesten, wandelroutes, Spaanse gastronomie, natuurparken en kuuroorden in Spanje ... Lees meer »


De bekendste en traditioneelste feesten van Spanje

De bekendste en traditioneelste feesten van Spanje

De bekendste en traditioneelste feesten en evenementen in Spanje. Evenementen in Spanje - Lees hier alles over alle culturele, traditionele evenementen in Spanje. Hier op dit blog vindt u veel informatie over evenementen, soort feesten, jaarmarkten in Spanje en Spaanse tradities ... Lees meer »


De mooiste steden en dorpen in Spanje

De mooiste steden en dorpen in Spanje

De mooiste Spaanse steden en dorpen  De mooiste steden en dorpen in Spanje zijn in elke regio wel te vinden. Deze mooie witte maar ook kleurrijke en speciale prachtige pittoreske kleine, historische stadjes en dorpjes van Spanje, vind je vaak al een paar kilometer... Lees meer »


De populaire Spaanse Costa's en zijn stranden

De populaire Spaanse Costa's en zijn stranden

Spaanse Costa's - Spaanse kust. Ga jij ook naar de Spaanse Costa's? Kijk dan op Ontdek Spanje voor een overzicht van de mooiste en bekendste stranden in Spanje! De Spaanse costa's (kusten) zijn de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. Ontdek hier deze populaire Costa's ... Lees meer »


De mooiste en de meest magisch plekken in Spanje

De mooiste en de meest magisch plekken in Spanje

De mooiste en de meest magisch plekken  Spanje heeft de meest mooie en magische plekken zoals: watervallen, betoverende grotten, sprookjesachtige bossen, Parelwitte stranden, helderblauwe zee, Galiciën met zijn Playa de las Cathedrales ... Lees meer »


Reizen & Vakantie in Spanje

Reizen & Vakantie in Spanje

Gaat u op vakantie naar Spanje? Of wilt u een leuke reis maken naar Spanje?

Hier vindt veel informatie en inspiratie voor een fijne en heerlijke vakantiereis naar Spanje ... Lees meer »


Spaanse verhalen en Legendes

Spaanse verhalen, sprookjes en legendes, korte en lange verhalen, zoals Don Quichot en zijn gevecht met de windmolens, De Legende van de Pyreneeën, De herder en zijn doedelzak, De legende van de stad Madrid, El Cid Campeador.  De Gouden ... Lees meer »


Eten en drinken in Spanje

Eten en drinken in Spanje

Eten en drinken in Spanje betekend, Proeven van heerlijke typische Spaanse gerechten. Ontdek Spanje als een Spanjaard beleef de fijne  mediterrane keuken. Geniet van de heerlijke, regionale gerechten in de verschillende Spaanse streken, de Spaanse tapas ... Lees meer 


Typisch Spanje

Typisch Spaans: 

flamenco, paarden, tapa's, sherry, olijven, sinaasappels, sangría, mooie bergketens, zon, zee, strand, siësta, paella, Pueblos Blancos en mooie vrouwen  ... Lees meer 


Islamitische en Moorse bouwwerken

Prachtige bouwwerken uit de Islamitische en Moorse tijd

Wist je dat Spanje meer dan 700 jaar bezet is geweest door de Moren? De Moren, Berbers en Arabieren uit Noord Afrika hebben het huidige Spaanse honderden jaren bestuurd  ... Lees meer 


De Spaanse begraafplaatsen, of het “necroturismo”

De mooiste Spaanse begraafplaatsen, het “necroturismo”. Het toerisme op begraafplaatsen of necrotourisme is een nieuwe manier om begraafplaatsen te bezoeken en kennen te leren. De kerkhoven van Spaanse steden verbergen duizenden verhalen, verwelkomen honderden beroemdheden ... lees meer »


Ontdek het onontdekte Spanje

Ontdek het onontdekte Spanje Ontdek oude stadjes waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan, leuke onontdekte bestemmingen in het binnenland van Spanje. Ontdek de historische centra's die bol staan van geschiedenis of schitterende landelijke gebieden ... lees meer »


sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
De Jong- zonvakanties Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
Trivago hotel vergelijker
Solmar Zon bestemmingen - Spanje
Traveltroef-koffer vol kortingen