Een heerlijke herfstvakanties

Gepubliceerd op 1 oktober 2018 om 08:15


Nog eventjes een beetje zomer graag…

Een heerlijke herfstvakanties... Wat hadden we een warme zomer, toch? het was zelfs de warmste zomer van de laatste eeuw! Toch is de herfst nu echt begonnen. de temperaturen zijn nu echt niet meer zomers te noemen, De verwarming brand weer en zonnetje schijnt steeds minder en buiten wordt het langzaam grijs en grauw.

 

Nog eventjes een beetje zomer graag…

Wil jij dat het nog wel eventjes zomer mag blijven? Wat mij betreft ook! Daarom hier nog een fijne herfstvakantie bestemming, hier schijnt de zon in september en oktober nog volop. Waar ga jij deze herfst nazomeren?

 

Tenerife

In de herfstvakantie op vakantie? Tenerife heeft fijne temperaturen en biedt prachtige contrasten. Strandgangers moeten in het zonnige zuiden van het Spaanse eiland zijn. In Playa de las Américas en Costa Adeje vind je dan ook de meeste toeristen. Leuk voor de kinderen en hier hartstikke dichtbij: het supergave waterpark Siam Park! Tenerife is daarnaast niet alleen geschikt is voor zon liefhebbers, maar ook voor natuuraanbidders. In het noorden lijkt het eiland wel een maanlandschap door de vulkanische oorsprong van Tenerife. Het hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) van het eiland is de El Teide. Het is de kroon op het eiland en in de verte te zien vanuit veel plekken. Ga in de herfstvakantie op Tenerife ook zeker naar het nationaal park. De vulkaan kun je niet alleen bewonderen, maar ook beklimmen. Het makkelijkst is het met de kabelbaan, helemaal te voet kan ook. Hiervoor heb je wel een bergwandel uitrusting nodig.