Ontdek Spanje » Blog - Ontdek Spanje


Blog - Ontdek Spanje

Op dit blog Ontdek Spanje vind je reisinformatie Spanje, reisadvies Spanje en reisaanbod Spanje. Op dit blog "Ontdek Spanje" vind je leuke info en tips, De mooiste bezienswaardigheden, De geschiedenis van Spanje, Het weer & klimaat in Spanje, cultuur, eten en drinken, muziek, dans, De Costas en zijn stranden en nog veel meer meer leuke activiteiten over Spanje

Ontdek en beleef het authentieke Spanje - Spanje tips en informatie, kunst en cultuur, overnachtingen in Spanje, reisaanbod Spanje, feestdagen en schoolvakantie in Spanje, bezienswaardigheden in Spanje, vakantietips Spanje, provincies Spanje,  Spaanse Costa's, Spaanse eilanden, weer en klimaat in Spanje, toeristische informatie over Spanje en nog veel meer. Ontdek het originele Spanje!

Juni 2019

De Don Quijote Route - De windmolens van La Mancha.

De Don Quijote Route is een route die door de Raad van Europa sinds 2007 een echte officiële Europese Culturele route is. De route is zo'n 2000 kilometer lang en kan je dus niet even op een dagje lopen. Hij gaat langs zo'n 150 dorpen en er zijn dan weer 56 deel routes. Erg interessant dus om even te bekijken want het is ook zeker wel een mooie route. 

Lees meer »

Dé beste apps voor je vakantie

Hier vindt je dé beste apps voor je vakantie - Zoek je een gratis stadsplattegrond of een origineel restaurants, voordelige entreekaarten dan zijn deze apps helemaal geweldig.   

Lees meer »

Barrio Santa Cruz: Tapas, patio's en paleizen

De stad Sevilla is de hoofdstad van de provincie Sevilla en de hoofdstad van Andalusië. De stad Sevilla ligt aan de rivier Guadalquivir, het centrum van Sevilla heeft het grootste historische centrum van Spanje. In het historische centrum liggen de mooiste bezienswaardigheden van de stad, zoals: de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro.

Lees meer »

Het Hogueras feest in Alicante

Tussen 20 en 29 juni (2019) wordt er in de stad Alicante een week lang feest gevierd. Eigenlijk is er al vanaf begin juni een gezellige feeststemming in de stad maar de klimax het hoogtepunt is het “Hogueras de San Juan” of in het Valenciaans “Fogueres de Sant Joan” feest tussen 20 en 24 juni.

Lees meer »

De zeven bekende wind fenomenen in Spanje

De zeven bekende windcondities of fenomenen in Spanje - In Spanje schijnt heel veel en heel vaak de zon, nou, ja op de meeste plaatsen maar zoals je zeker wel ondertussen gemerkt hebt kan het ook best te keer gaan, storm en regen, gepaard met overstromingen en dat soms in heel korte tijd met vaak grote problemen.

Lees meer »

WAT BETEKENT DE PONIENTE EN LEVANTE WIND IN SPANJE

Wat betekent de poniente en levante wind in Spanje - Als je naar het weer bercht zit te kijken in Spanje dan luisteren de meeste ook naar de  weerberichten die direct na het nieuws op de tv komen of je leest de weerberichten  in de kranten in Spanje: en altijd lees je of hoor je dat ze het over de ‘viento de Poniente’ en de ‘viento de Levante’ hebben.

Lees meer »

Moet ik mijn paspoort nu wel of niet afgeven

Het duurt niet lang meer dan begint de zomervakantie de een gaat met het vliegtuig en brengt zijn vakantie door in een resort of hotel de ander neemt zijn sleurhut op touw en gaat naar een camping maar allemaal staan we voor hetzelfde dilemma

Lees meer »

Boek je hotel en huurauto vlug, goed en goedkoop

Ontdek Spanje op een leuke en gemakkelijke manier

Zoek je hotel in Spanje

Hier vind je de beste accommodaties in Spanje, hier vind je van goedkope overnachtingen in een hostel tot 5 sterren hotels in Spanje Reserveer hier een overnachting vlug, goed en voordelig tegen de laagste tarieven en de beste aanbiedingen! Vergelijk en  reserveer voor de beste prijs .. Boek nu en betaal Later!

Huur een huurauto zonder zorgen

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glasbanden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug.

Booking.com