Ontdek Spanje » De mooiste en bijzondere plaatsen en plekken in Spanje


De mooiste en bijzondere plaatsen en plekken in Spanje

De mooiste en bijzondere plaatsen en plekken in Spanje: Ontdek en beleef hier dé bijzondere plaatsen en bijzondere plekken in Spanje en zijn mooiste bezienswaardigheden. Vele plaatsen in Spanje hebben een grenzeloze pracht. Escorial Spanje

Monasterio el Escorial - Dit zestiende eeuwse kloosterpaleis is wel het mooiste renaissancemonument van Spanje. Het is een kolossale abdijcomplex, dat officieel heet "El Real Sitio de San Lorenzo el Real del Escorial" van Filips II van Spanje is zowel een paleis, een klooster en een mausoleum.

Lees meer »

De Via Augusta in Spanje

De via Augusta, wilt u ook eens gaan wandelen in de voetsporen van het Romeinse rijk - De wandeling op de VIA Augusta is een wandeling terug in de tijd, deze wandeling over de via Augusta brengt u meer als 2000 jaar terug en u bent omringd door fascinerende landschappen.Wilt u een fantastische reis terug in de tijd maken naar het Romeinse rijk? Kom dan naar Spanje dan kunt u dit alles doen en de aangegeven wandelroute afleggen over de Via Augusta en u voelt u zich een echte keizer.

Lees meer »

Romeinse monumenten de muur van Lugo

Romeinse muur van Lugo - De muren van Lugo in Galicië -  In Galicië ligt de stad Lugo hier bevindt zich een Romeinse muur die stamt uit de derde eeuw na Christus en die voor het grootste deel nog voorhanden is. In de Middeleeuwen bezochten veel pelgrims dit stadje die via de Porta Miña, op weg naar Santiago de Compostella

Lees meer »

De wijk La Macarena in Sevilla

De wijk La Macarena in Sevilla - In de wijk La Macarena bevindt zich de Basilica de Macarena met de ‘Virgen de la Esperanza de Macarena de Sevilla’ of te wel de Heilige Maagd van de Hoop van Macarena – dit is de beschermheilige van Sevillianen en de stierenvechters.

Lees meer »

De rivier de Algar provincie Alicante

De rivier de Algar - De rivier de Algar vind je in de Spaanse provincie Alicante. De rivier Algar ontspringt op de zuidelijke kant van de Serra del Ferrer en heeft een totale lengte van 20 kilometer en mondt bij het plaatsje Altea in de Middellandse Zee.

Lees meer »

Casa de Orduña - El Castell de Guadalest in Guadalest

Casa de Orduña - El Castell de Guadalest in het stadje Guadalest, Museo Casa Orduña in Guadalest werdt In 1644 gebouwd na de grote aardbeving, die veel van de oorspronkelijke huizen in Guadalest verwoestte. In de bergen van de provincie Alicante, op ongeveer 25 kilometer van Benidorm, Costa Blanca, ligt het prachtige dorpje El Castell de Guadalest en het Museo Casa Orduña!

Lees meer »

Museo del Romanticismo - Museum voor Romantiek in Madrid

Museo del Romanticismo - Museum voor Romantiek in Madrid is een achttiende-eeuwse gebouw aan de Calle San Mateo, en werdt rond 1924 opgericht door Benigno de la Vega-Inclán y Flaquer, II Marquis de la Vega-Inclán. Dit oude paleis van de markies van Matallana, gebouwd in 1776, herbergt een interessante collectie schilderijen, meubels en decoratieve kunst van de negentiende eeuw.

Lees meer »

Boek je hotel en huurauto vlug, goed en goedkoop

Ontdek Spanje op een leuke en gemakkelijke manier

Zoek je hotel in Spanje

Hier vind je de beste accommodaties in Spanje, hier vind je van goedkope overnachtingen in een hostel tot 5 sterren hotels in Spanje Reserveer hier een overnachting vlug, goed en voordelig tegen de laagste tarieven en de beste aanbiedingen! Vergelijk en  reserveer voor de beste prijs .. Boek nu en betaal Later!

Booking.com

Huur een huurauto zonder zorgen

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glasbanden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug.

Misschien ook interessant: