Ontdek Spanje » Valencia » Vliegveld Valencia


Informatie luchthaven Valencia - Airport Valencia

Luchthaven Valencia - Airport Valencia met Informatie over: Vluchten, Aankomsttijden en vertrektijden van en naar vliegveld Valencia, Vliegtickets, Parkeren bij vliegveld Valencia, Valencia Airport bus, Openbaar vervoer (bus) centrum Valencia en de Costa de la Azahar, Airport shuttle bus, autoverhuur en taxiValencia Airport naar het centrum van Valencia.

Valencia Airport ligt ongeveer op 10 kilometer van het centrum van Valencia, met de auto ongeveer 15 minuten rijden. De luchthaven van Valencia ligt westelijk van de stad Valencia, de stranden van Valencia vind je oostelijk van de stad. Valencia Airport is het best te bereiken via de snelweg A-3 ook wel "Autovia del Este" genoemd en de V-11. Kom je vanaf het noorden of zuiden dan kun je beter kiezen voor de snelweg A-7 dan rijd je om de stad Valencia heen.

Informatie vliegveld Valencia

Welke maatschappijen vliegen naar Valencia?

Momentaan zijn er vluchten naar Valencia vanaf de volgende luchthavens:

 • Amsterdam: KLM, Transavia, Iberia en Vueling
 • Eindhoven: Ryanair en Transavia
 • Rotterdam: Transavia
 • Brussel Charleroi: Ryanair

 

De complete lijst vind je via de link, Airlines naar Valencia Airport.

Informatie aankomst- en vertrektijden Airport Alicante

luchthaven Valencia

Adres: Carretera Aeropuerto s/n

46940 Manises (Valencia), SpanjeIATA-luchthavencode: VLC
ICAO-luchthavencode: LEVC

Alias: Manises Airport

Telefoon: (+34) 913 211 000

E-mail: vlc_informacion@aena.es


Vervoer in de stad Valencia

Het tram- en metronetwerk van Valencia heeft maar enkele lijnen en is eigenlijk alleen aan te raden als je in de buitenwijken moet zijn. Het stedelijk Valenciaans vervoerbedrijf EMT heeft meer als 40 buslijnen en 10 lijnen met nachtbussen. In de zomermaanden rijden er speciale strandbussen, die vanuit het centrum van de stad Valencia naar het Malvarossa-strand rijden.

Vooral buslijn 5 is handig die langs de rand van het historisch centrum van Valencia rijdt en daarbij kun je bijna alle bezienswaardigheden die de stad bezit aandoen.

 

Vervoer van Airport Valencia naar centrum Valencia - en parkeren op de luchthaven

Officiële parking Valencia Airport , de beste service voor de meest concurrerende prijs. Bespaar tijd en geld Reserveer nu online .

Parkeren P1

De parkeerplaats P1 luchthaven van Valencia , een minuut van de terminal, is ideaal voor een verblijf van minder dan 4 dagen optie evenals te voeren of pick-up passagiers. Aandacht voor het publiek gedurende de 24 uur.

Lang parkeren

De parkeerplaats voor lang parkeren op de luchthaven van Valencia is de ideale optie voor uw vakantie of lange reizen. De beste kwaliteit voor de beste prijs.

Express parkeren

De parking uiten de luchthaven van Valencia bevindt zich tegenover de terminal in de aankomsthal. De ideale optie om passagiers op een behendige manier te verlaten of op te halen, aangezien het 15 minuten gratis parkeren biedt. 

Huur auto parkeren

De parking uiten de luchthaven van Valencia bevindt zich tegenover de terminal in de aankomsthal. De ideale optie om passagiers op een behendige manier te verlaten of op te halen, aangezien het 15 minuten gratis parkeren biedt. 


Zoekt u een vliegticket?

Op Vliegtickets.nl krijg je snel een overzicht in beeld welke maatschappij de beste tickets voor jou in de aanbieding heeft op een door jou gekozen datum. 


De rode metro lijn 3 en de groene metro lijn 5 brengt je in rond de 20 minuten naar metrostation Xàtiva in het centrum van Valencia.

Het metrostation vind je op de begane grond van de regionale vluchtterminal, vanuit hier vertrekken ongeveer elke 5 a 10 minuten een metro naar het centrum van de stad Valencia. Tickets kun je kopen bij de kaartautomaten.

 

Dienstregeling.

 1.  Vanaf 04:00 uur t/m  23:30 uur tijdens de week en in het weekend vanaf 05:00 uur t/m tot 00:30 uur

 

Abonnementen. 

 1. De inwoners van Valencia gebruiken een Móbilis-kaart. De toeristen kunnen een Valencia Tourist Card kopen  hiermee kun je onbeperkt reizen gedurende 24 uur (15 euro), 48 uur (20 euro) of 72 uur (25 euro)
 2. Deze kaart kun je kopen bij het netwerk van Tourist Info (Calle de la Paz, Ayuntamiento, Joaquim Sorolla en luchthaven) en via internet (www.valenciatouristcard.com).
 3. Tip Je kunt ook de Móbilis-kaart contactloos op laden viaj de Near Field Communication technologie (NFC). Vergeet niet de applicatie van Google Play downloaden, en de ritten op je smartphone te laden. 


Lijn 3: Rafelbunyol-Aeroport

De lijn 3 Metro van Valencia verbindt de luchthaven met het centrum van de stad, de universiteit en het noordelijk deel van het grootstedelijk gebied. Het station bevindt zich op de begane grond van de regionale vluchtterminal .

Metrovalencia heeft een informatiebureau in de aankomsthal van de luchthaven.

 

Prijzen

Eenvoudig ticket :
Eén gebied: € 1,50.
Twee zones: € 2,10.
Drie zones: € 2,80.
Vier zones: € 3,90.
Eén gebied: € 2,90.
Twee zones: € 4.
Drie zones: € 5,30.
Vier zones: € 7,40.

Lijn 5: Aeroport-Marítim Serrería

De lijn 5 Metro van Valencia verbindt de luchthaven rechtstreeks naar het centrum van de stad en de haven van Valencia. Het station bevindt zich op de begane grond van de regionale vluchtterminal .

Metrovalencia heeft een informatiebureau in de aankomsthal van de luchthaven.

 

Prijzen

Eenvoudig ticket :
Eén gebied: € 1,50.
Twee zones: € 2,10.
Drie zones: € 2,80.
Vier zones: 3,90.
Eén gebied: € 2,90.
Twee zones: € 4.
Drie zones: € 5,30.

Een buslijn verbindt de luchthaven met het centrum van Valencia, met tussenstops in de steden Mislata, Quart de Poblet en Manises.

 

Lijn 150: Valencia-Airport

Lijn 150 van Metropolitan Bus (Metrobus) verbindt de luchthaven met het centrum van Valencia , met tussenstops in de steden Mislata, Quart de Poblet en Manises.

 

Prijzen

Eén ticket: € 1,45.
Meer dan 65 jaar oud: € 1.
Algemeen groot gezin: € 1,15.
Speciale grote familie: € 0,70.
 
Het kaartje is te koop in de bus.

Taxi

De taxiservice wordt bediend door de stedelijke taxi's van Valencia en Manises. De reis die vertrekt vanaf de luchthaven heeft een toeslag van 5,40 euro . Controleer of de chauffeur de taximeter aan het begin van de route goed heeft ingesteld. Vraag om een ​​ontvangstbewijs

 

Meer informatie over vervoer tussen Airport Valencia en stad centrum van de stad Valencia vind je hier op: http://www.aena.es/en/valencia-airport/public-transport.htmlVVV-kantoren

Toeristische informatie Valencia-Airport

 

Toeristische informatie Valencia-stadhuis

 

Toeristische informatie Valencia-Paz

 

Toeristische informatie Joaquín Sorolla

 • Telefoon: 963 803 623
 • E-mail: infoturistica-js@visitvalencia.com
 • Adres: Estació Valencia Joaquín Sorolla. Ave en Larga Distancia. Calle San Vicente, 171. 46007 Valencia

 

Toeristische Dienst van Gandía


VVV kantoor van Cullera

 • Telefoon: 961 720 974
 • Fax: 961 738 062
 • E-mail: cullera@touristinfo.net
 • Adres: Calle del Mar, 93. 46400 Cullera (Valencia)

 

VVV kantoor van Cullera Playa

 

Toeristische Dienst van Gandía

 • Telefoon: 962 877 788
 • Fax: 962 865 577
 • E-mail: gandia@touristinfo.net
 • Adres: Avenida Marqués de Campo. 46700 Gandía (Valencia)

 

VVV kantoor van Gandía PlayaOok interessant: