Ontdek Spanje » Zomervakantie in Valencia


Zomervakantie in Valencia

Zomervakantie in Valencia - Hier vindt u voor u zomervakantie informatie, inspiratie en tips voor een goedkope zonvakantie naar Valencia, Spanje. Ontdek, beleef en geniet van een fijne onbezorgde vakantie in Valencia met de beste deals en een groot aanbod aan goedkope zonvakanties voor u zomervakantie.


Reisaanbod zomervakantie Valencia, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vindt u een groot aanbod aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor u vakantie naar Valencia. Door op het logo van u keuze te klikken vindt u groot vakantieaanbod aan vakanties naar Spanje.  Bent u op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusieve vakantie? Hier vindt u altijd wel een vakantie naar Valencia die aan al u wensen voldoet!

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje Reisburo-zonvakantie kras-vakantiereizen Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
OAD reizen-Spanje
Avontuurlijke activiteiten in Spanje
Vliegtickets Spanje Traveltroef-koffer vol kortingen

Trivago hotel vergelijker vakantiereizen PrijsVrij

Ontdek de stad op zijn Hollands Parkeren op Schiphol

Historisch Centrum Valencia
Slenterend door het oude stadscentrum van Valencia, loop je midden in het hart van Valencia en haar historische centrum dit is wel de mooiste wijk die Valencia rijk is en hier zie je de enorme rijke geschiedenis van deze bruisende stad. Sommige mensen bezoeken eerst het hypermoderne complex "futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias" in het Nederlands "Stad van Kunst en Wetenschap". Voordat ze de historische binnenstad gaan bezichtigen. Het historisch centrum van Valencia  heeft een rijk verleden, maar is ook een levendig en sfeervol centrum, met oude kerken, leuke poorten en heerlijk gezellige terrasjes.

Rond het historisch centrum loopt een tram-route, hier stonden tot 1865 de stadsmuren. Hier vindt u ook het grootste deel van de monumenten.

De kathedraal van Valencia en haar beroemde toren “El Miguelete”, dit is het monument van de oude centrum van Valencia.
Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt