Ontdek Spanje » Meivakantie Valencia, Spanje


Meivakantie in Valencia

Meivakantie Valencia, Spanje 2018 - Hier vindt u voor u meivakantie informatie, inspiratie en tips voor een goedkope zonvakantie naar Valencia.
Ontdek, beleef en geniet van een fijne onbezorgde vakantie in Valencia met de beste deals en een groot aanbod aan goedkope zonvakanties voor u meivakantie.


Reisaanbod meivakantie Valencia, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vindt u een groot aanbod aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor u meivakantie naar Valencia. Door op het logo van u keuze te klikken vindt u groot vakantieaanbod aan meivakanties naar Spanje.  Bent u op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusive vakantie? Hier vindt u altijd wel een vakantie naar Valencia die aan al u wensen voldoet!

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje Reisburo-zonvakantie kras-vakantiereizen Spanje De Jong- zonvakanties Spanje
OAD reizen-Spanje
Avontuurlijke activiteiten in Spanje
Vliegtickets Spanje Traveltroef-koffer vol kortingen

Trivago hotel vergelijker vakantiereizen PrijsVrij

Ontdek de stad op zijn Hollands Parkeren op Schiphol

HOTEL TIP:

Als je een hotel boekt dat verder van het centrum ligt, denk er dan wel aan dat je dan wel op het openbaar vervoer aangewezen bent en deze rijden niet tot laat in de nacht.  Terwijl de restaurants, disco's en bars tot laat in de nacht geopend zijn.  Er rijden wel nachtbussen maar deze rijden niet regelmatig.

Het beste is bij de boeking van een hotel naar de postcodes te kijken, Postcode: 46001 ( centrum), Postcodes: 46002 en 46003 zijn de wijken die de eerste ring vormenHistorisch Centrum Valencia
Slenterend door het oude stadscentrum van Valencia, loop je midden in het hart van Valencia en haar historische centrum dit is wel de mooiste wijk die Valencia rijk is en hier zie je de enorme rijke geschiedenis van deze bruisende stad. Sommige mensen bezoeken eerst het hypermoderne complex "futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias" in het Nederlands "Stad van Kunst en Wetenschap". Voordat ze de historische binnenstad gaan bezichtigen. Het historisch centrum van Valencia  heeft een rijk verleden, maar is ook een levendig en sfeervol centrum, met oude kerken, leuke poorten en heerlijk gezellige terrasjes.

Rond het historisch centrum loopt een tram-route, hier stonden tot 1865 de stadsmuren. Hier vindt u ook het grootste deel van de monumenten.

De kathedraal van Valencia en haar beroemde toren “El Miguelete”, dit is het monument van de oude centrum van Valencia.


Zoals de Valencia Tourist Card. Hop on, Hop Off Bustour en diversen andere attracties


Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt