Ontdek Spanje » Kerstvakantie Valencia, Spanje
Kerst in Valencia - Kerstfeest in Valencia

Kerstvakantie Valencia

Valencia Kerstvakantie - Ben je rond de kerstdagen en oud en nieuwjaar in Valencia? Hier vind je voor je kerstvakantie informatie, inspiratie en tips voor een goedkope zonvakantie naar Valencia, Spanje. In december wordt Valencia,  omgetoverd in een fonkelende en betoverende kerstdecor.

Dan in Valencia weet man ook hoe kerstmis gevierd moet worden en dat gaat gepaard met vele Kersttradities. Dan de maand december is ook in Valencia een grote feestmaand wat gepaard gaat met kerststallen ( Belenes), kerstverlichting en kerstmarkten

Ontdek, beleef en geniet van een fijne onbezorgde kerstvakantie in Valencia met de beste deals en een groot aanbod aan goedkope zonvakanties voor u kerstvakantie.Valencia 2018 ook hier brand de kerstverlichting

Zoals gewoonlijk zal de Plaza del Ayuntamiento in Valencia het epicentrum van Kerstmis in Valencia zijn , hoewel op veel plaatsen van de stad, zoals Plaza de Toros , Kerstmis in Kunsten en Wetenschappen, de Mercado de Colón of de Plaza de la Reina, zijn speciale kerst activiteiten te beleven zijn.

Denk er wel aan dat op de kerstdag de meeste restaurants en bars gesloten zijn.Reisaanbod kerstvakantie Valencia, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vindt u een groot aanbod aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor u kerstvakantie naar Valencia. Door op het logo van u keuze te klikken vindt u een groot vakantieaanbod aan kerstvakantie naar Spanje.  Bent u op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusieve vakantie? Hier vindt u altijd wel een vakantie naar Valencia die aan al u wensen voldoet!


Als je een hotel boekt dat verder van het centrum ligt, denk er dan wel aan dat je dan wel op het openbaar vervoer aangewezen bent en deze rijden niet tot laat in de nacht.  Terwijl de restaurants, disco's en bars tot laat in de nacht geopend zijn.  Er rijden wel nachtbussen maar deze rijden niet regelmatig.


Het beste is bij de boeking van een hotel naar de postcodes te kijken, Postcode: 46001 ( centrum), Postcodes: 46002 en 46003 zijn de wijken die de eerste ring vormen


Een huurauto zonder zorgen

altijd transparant en eerlijk

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten we niets weten.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Schaatsen met de kerst in Valencia

In het centrum van Valencia zijn in de openlucht verschillende schaatsbanen, waar je lekker gezellig met familie of vrienden rondje kunt draaien op je schaatsen. Maar je kunt ook in het overdekt winkelcentrum  Aqua gaan schaatsen. 


Altijd een camper die bij u past

Bent u op zoek naar een luxe camper voor uw gezinsvakantie of kiest u liever voor een budgetmodel? Een campervakantie is Spanje hoeft helemaal niet zo duur als u denkt. Boek bijvoorbeeld een goedkope last-minute vliegticket en kies voor een 4-persoons camper van Hostel on Wheels. Daarnaast leveren de kleinere verhuurders, net als OrsonRent, ook een persoonlijke topservice. Zo zit de transfer van het vliegveld naar de verhuurlocatie, een gratis GPS of kinderspeelgoed bij sommige verhuurders gewoon in de prijs.


De magie van Kerstfeest in Valencia

Kerst in Valencia. Heerlijke vakantie in Valencia, proeven van de kerstsfeer en genieten van de gezelligheid omgeven, en dat in een mild klimaat! Met de kerst wordt Valencia versierd met duizenden en duizenden lampjes die de stad in deze donkerdere dagen voor kerst verandert in een heerlijke gezellige fonkelende en betoverende kerstdecor. De winkels zijn met kerstversiering versierd en hier wordt ook vlijtig naar kado's gezocht en gekocht voor familie en vrienden. De straten hangen vol met lichtjes waardoor er een grote gezellige betoverende lichten zee ontstaat.