Ontdek Spanje » Blog » Toeristische informatie SpanjePraktische Toeristische informatie met Reistips

Informatie Spanje en goede Spanje tips op dé Spanje website. Praktische Toeristische informatie met Reistips voor reizen naar Spanje, Toerisme, klimaat, feestdagen, hotels, kunst en cultuur in Spanje, musea, monumenten, stranden, steden in Spanje, feesten, wandelroutes, Spaanse gastronomie, natuurparken en kuuroorden in Spanje


Wat te zien en te doen in februari

Wat te zien en te doen in februari - In Spanje is veel te zien en te doen en nog meer te beleven de komende weken. Februari is de maand van de carnavals feesten. Maar er is nog veel meer te doen deze maand in Spanje zoals een flamenco festival in de stad Jerez de la Frontera, Mobile World Congress in Barcelona, verschillende gastronomische beurzen en nog meer bekende feesten.

Lees meer »

Málaga - stedentrip naar de winterzon!

Málaga - stedentrip naar de winterzon! - Wat ga je doen, als het al dagen lang regent in ons kikkerlandje? Precies: op stedentrip naar de Andalusische stad Málaga van de zon genieten! Wij willen je best de winter door helpen. In dit artikel: waarom is Málaga de perfect stad om van een stedentrip naar de winterzon te genieten!

Lees meer »

Creditcards en autohuur

Creditcards en autohuur - Waarom is die creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig? …Het is heel eenvoudig. Dit is gewoon een vereiste om te voldoen aan de waarborg voor de huurauto's.

Lees meer »

Pinnen in eurolanden

Pinnen in eurolanden - Geld opnemen en betalen in winkels met je Nederlandse bankpas kost in eurolanden in principe niets extra. Alle Nederlandse banken verstrekken een wereldpas met het Maestro- of V Pay-logo. Als een buitenlandse winkel dat logo voert, kun je er gewoon pinnen. Zo niet, dan kun je bijvoorbeeld je creditcard gebruiken.

Lees meer »

Spanje overwinteren - Overwinteren in Spanje

Spanje overwinteren - Overwinteren in Spanje? Dit is de pagina voor informatie en tips om te over winteren in Spanje. Het beste kun je overwinteren in de streek rond  Malaga, of iets noordelijker rond  Almeria. Hier zijn de temperaturen het aangenaamst en hebt je de meeste zonnen uren.

Lees meer »

Zet u accommodatie op BOOKING.COM en betaal geen commissie over uw eerste 5 boekingen