Wat is er te zien en te doen in Spanje

Wat is er te zien en te doen in Spanje - In Spanje is veel te zien en te doen en nog meer te beleven en dat voor iedereen en of u nu van kunst natuur of architectuur houdt.

U kunt Spanje ontdekken op de fiets of een leuke wandelvakantie maken. Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden en wat zijn de leukste activiteiten in Spanje.Wat is er te zien en te doen in Spanje?

Wat is er te doen en te zien in Spanje, wat zijn de leukste bezienswaardigheden, activiteiten, wat zijn de leukste  uitstapjes en activiteiten om te doen en te zien in Spanje? Hier op "Ontdek Spanje" vindt u wat er allemaal te doen en te zien is in Spanje. Laat u meeslepen met de Spaanse cultuur. Of bent u meer een fijn proever die de Spaanse gastronomie wil ontdekken? Ga dan eens van een wijnproeverij genieten en laat je verrassen door de bijzondere Spaanse wijnen. Ga genieten van een echte heerlijke Paella Valenciana, drink een Sangria op één van de vele en gezellige pleinen in Spanje.

Ga naar een flamenco show en maak een unieke en culturele traditie mee. Luister naar de gepassioneerde muziek van de gitarist en de flamencozanger en bewonder de dansers in een sfeervolle tablao ergens in Andalusië. Ontdek de Spaanse cultuur tijdens bijvoorbeeld de olijvenoogst of het druiven plukken. Dan kunt u zelf zien hoe de druiven tot wijn verwerkt worden of hoe olijf olie gemaakt wordt en misschien smaakt deze dan wel zo lekker als je weet hoe alles in het werk gaat. Misschien houd u wel van wandelen en fietsen dan Spanje is echt een uitstekend land voor een fietsvakantie of een wandelvakantie. Ga in het voorjaar of najaar naar Catalonië en ga genieten van een heerlijke wandelreis, of in de winter in het prachtige Andalusië. U kunt ook een fietsrondreis maken van camping naar camping aan de Costa Brava. Spanje heeft een zo veelzijdig landschap waar u van alle soorten vakanties heerlijk kunt genieten!

Spanje is een fantastisch vakantieland waar iedereen jong of oud heerlijk kan genieten, dus... hasta la vista en España of tot ziens in Spanje!

 

dichtbij meemaken hoe de Spaanse olijfolie wordt vervaardigd, u kunt er de verschillende soorten olijfolie ook proeven.   - See more at: http://spainmadeforyou.nl/olijvenperserij-el-molino-de-la-paca-de-vallei-van-de-zon#sthash.aOAmrgRx.dpu

De natuur en actief in Spanje

Actieve vakantie, sportieve vakantie Wandel en fietsvakantie in Spanje, paardrijvakantie in Spanje, kayakken en kano varen .... Lees meer »

 

Natuur & ActiefSpanje proeven door letterlijk te proeven! Je proeft Spanje in de vele
Natuur & ActiefWandelen en fietsen in Spanje, kayakken en kano varen, etc....

De Spaanse keuken

De Spaanse keuken is één van de belangrijkste grondleggers van het Mediterraan dieet. In feite bestaat de Spaanse keuken .... Lees meer »

Wellnessvakantie in  Spanje

Heerlijk baden in een Arabische Hammam paleis, in lavendelgeur en onder Arabische klanken vleien zich als een deken om je heen .... Lees meer »

Vakantie met de kids in Spanje Aquariums, waterparken, dierenparken, avonturenparken, pretparken, bioparken, amusementsparken vol attracties. .... Lees meer »
 Golfvakantie in Spanje
Golfen in Spanje: een grote keuze aan golfbanen. Hele jaar door een mild klimaat. Een grote diversiteit aan golfbanen ....Lees meer »   

Op vakantie in Spanje

Ga eens Spaans leren en tegelijkertijd de reis van je leven maken. Dat is de beste manier om Spaans te leren spreken .... Lees meer »


Spaanse steden, dorpen en regio's

Toeristische informatie over de de regio's, de steden en de dorpen in Spanje . Bezoek geniet, beleef en ontdek van de regio's, de steden en de dorpen in Spanje .... Lees meer »

Werelderfgoedlijst in Spanje               De werelderfgoedlijst van de UNESCO beval cultureel en natuurlijk erfgoed dat wordt beschouwd als onvervangbaar, uniek en eigendom van de hele wereld en waarvan het van ... Lees meer »

 Praktische informatie & Reistips

Hier vindt u praktische informatie voor reizen naar Spanje. Informatie over de tijdzone, klimaat, geld, temperaturen, feestdagen, gezondheid en voor het autorijden in Spanje..... Lees meer »


Feesten en Evenementen in Spanje Hier vindt u Toeristische informatie over evenementen, soort feesten, jaarmarkten in Spanje en Spaanse tradities..... Lees meer »

Musea in Spanje 

De Nationale Musea in Spanje is een netwerk van Spaanse musea die veelal onder het Spaanse Ministerie van Cultuur staan .... Lees meer »

Natuur- nationaal parken in Spanje Hier vindt u toeristische informatie over nationale parken en de natuurparken in Spanje. Geniet van de prachtige natuurgebieden die ..... Lees meer »Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt