Ontdek Spanje » Bezienswaardigheden in Spanje


Bezienswaardigheden in Spanje

Er zijn veel bezienswaardigheden in Spanje te ontdekken! Daar gaat deze website dan ook over: ontdek Spanje! De top bezienswaardigheden staan door heel Spanje. In een groot aantal steden kun je makkelijk een week spenderen om alles te ontdekken. Wij van ontdek-spanje helpen jou dan ook graag op weg. Bezienswaardigheden Spanje

Ontdek Spanje, Beleef Spanje, Geniet Spanje van de bezienswaardigheden van Spanje en voel je er thuis. Spanje is een land van geschiedenis, cultuur en een heerlijke levensstijl en dat in een prachtig land.  Op het gebied van bezienswaardigheden kunnen we wel  een top 100 maken, maar eigenlijk zijn de bezienswaardigheden in Spanje niet te tellen.

Grote steden in Spanje zoals Madrid en Barcelona zijn over de hele wereld bekend. Deze populaire steden zijn ideaal voor een vakantie of een weekendje weg en een bezoek meer dan waard.Het zijn echter niet de enige Spaanse steden die de moeite waard zijn! Wat denk je bijvoorbeeld van Bilbao, Valencia, Málaga, Córdoba of Sevilla.

In het noorden van Spanje, heb je een totaal ander Spanje dan in het zuiden, of in het binnenland. De architectuur en de bezienswaardigheden zijn hier dan ook weer heel anders. Kortom, als je in zuid-Spanje bent geweest, dan ken je de rest van Spanje totaal niet! Houd je van Spanje maar wil je toch iets nieuws? Ontdek dan een andere regio of streek in Spanje!

De 15 beste Spaanse steden met de mooiste bezienswaardigheden. Denk behalve Madrid, Barcelona en Málaga dan ook eens aan Zaragoza, Cádiz en Girona! Op deze manier ontdek je het hele Spanje!

In het binnenland van Spanje vind je typisch Spaanse dorpjes, ook wel pueblos blancos genoemd oftewel: witte dorpjes. Ook typische steden vind je hier. Want waar vind je dit soort typisch Spaanse plaatsjes? 

Spanje bestaat uit 17 regio's. Elke regio heeft weer zijn eigenlijk gebruiken, en natuurlijk de eigen bezienswaardigheden! Maar wat is nou écht een bijzondere regio in Spanje?


Ook interessant:

De mooiste ontdekkingen van Spanje:

Zoek jij een mooie ontdekking in Spanje? Een sfeervol huis dicht bij de mooiste bezienswaardigheden, dichtbij de zon? Ontdek dan vooral deze links.