Ontdek Spanje » Madrid » Winkelen in Madrid – Shoppen! 


Winkelen in Madrid

Winkelen en shoppen in Madrid - In Madrid kun je lekker shoppen en winkelen in de beste winkels en de mooiste winkelstraten! Alles wat je weten moet over het winkelen en shoppen in Madrid kun je hier vinden! Wat zijn de belangrijkste winkelstraten, winkelcentra, waar vind je de bekende winkels? Madrid is een heerlijke stad om te shoppen. Een dagje winkelen begint gewoon in de mooiste winkelstraat van Madrid: Gran Via!


Madrid beschikt ook over prachtige winkelcentra waar prachtige winkels van alle bekende merken te vinden zijn. Maar waar zijn deze mooie winkels van Madrid, waar zijn de winkelstraten en waar de winkelcentrums. Waar is de markt te vinden in Madrid en wanneer zijn de winkels wel geopend, zeker belangrijk bij festiviteiten.

Openingstijden van de winkels in Madrid

De meeste winkels in Madrid hebben de volgende winkelopeningstijden:
Van 9.00 -14.00 uur  +/- 16.30 – 20.00 uur
Warenhuizen zijn geopend van 10.00 tot 20.00/21.00 uur.
Bij banken en postkantoren kun je terecht van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot 14.00 uur.
Gran Vía, dé winkelstraat van Madrid

Gran Vía betekent in het Spaans letterlijk: Grote Weg. Het is de meest bekende winkelstraat in Madrid. Helaas vind je hier ook veel auto's. Je vindt een afbeelding boven bij de header van deze pagina. Als mensen het hebben over winkelen in Madrid dan wordt er dikwijls over Gran Vía gesproken. Er staan niet alleen winkels, ook hotels en bioscopen vind je rond de Gran Vía. De 1,3 kilometer lange winkelstraat begint bij Plaza de Cibeles en loopt helemaal door tot en met Plaza de España.

Stedentrip naar Madrid

Wil je ook een stedentrip naar Madrid? Het is een populaire stedentrip bestemming door de goede prijzen en door de fijne stad. Winkel in de Gran Vía, geniet van de grote hoeveelheid mooie gebouwen die Madrid te bieden heeft en geniet van een avondje flamenco! Het goedkoopst ben je uit als je iemand kent die in Madrid woont. Als dat niet het geval is dan kun je beter voor een reisorganisatie kiezen.Ook interessant over Madrid: