Ontdek Spanje » Kortingskaarten Madrid - Voordeelpas Madrid - Madrid City Pass Kortingskaarten Madrid

Madrid City Pass - Voordeelpas Madrid

Madrid City Pass - Voordeelpas Madrid. Met de kortingskaarten van Madrid - kunt u goedkoop genieten in deze grandioze stad.

Met de Madrid City Pass bespaart u veel tijd én geld! Het is Inclusief transfer vanaf Airport Madrid.  Met de Voordeelpas Madrid krijgt u veel korting op zowel musea als diversen andere attracties en u kunt zomaar de wachtrijen passeren. Met de kortingskaart is inclusief een Ticket voor het  Real Madrid Statium Tour & Prado.

 

Met de kortingskaarten van Madrid kunt u veel tijd en geld sparen als u naar een van de musea of naar een attractie gaat in Madrid. Wij bieden u hier diversen kortingskaarten aan zodat u niet meer in de rij hoeft te staan als u naar een van top musea's gaat of naar naar een top attractie gaat. Met een toeristenkaart hebt u bijvoorbeeld gratis toegang tot 24h Hop-On Hop-Off Bus maar u hebt ook 20% korting op talloze attracties in Madrid

Madrid City Pas

Gaat u binnenkort een citytrip maken naar Madrid? Dan is de Madrid City Pass een must, dan u  krijgt toegang tot vele bekende bezienswaardigheden. En uw  transfer vanaf het vliegveld is direct geregeld daarbij krijgt u vele kortingen. U krijgt alles per email toegestuurd en het werkt heel eenvoudig, u koopt uw Madrid City Pass online en u bent helemaal klaar voor een heerlijke stedentrip naar Madrid!

Wat is inclusief?

  • Gratis skip-the-line (u slaat de rij over) bij de Real Madrid Stadium Tour
  • Inclusief. Prado Museum skip-the-line ticket
  • Transfer van de luchthaven naar uw hotel (gedeelde shuttle heen en terug)
  • Gratis 24h Hop-On Hop-Off Bus ticket
  •  20% korting op talloze attracties in Madrid

Madrid Card

Ontdek en beleef een van de mooiste monumenten van Madrid met deze ‘skip-the-line’ toegangskaart tot Palacio Real, het koninklijk paleis. Geniet van de gratis services en kortingen die deze Officiële

stadskaart bevat: de Madrid Card. 

Inclusief:
  • Toegang tot het koninklijk paleis met skip-the-line-toegang door de ‘Puerta de Santiago’ ingang. 
  • Gratis extra’s en kortingen op activiteiten. Madrid card beveelt vele relevante cultureler en artistieke hot spots aan die u kunt bezoeken, zoals; Caixa Forum, 
Loewe Gallerij‘, la Casa Encendida, Matadero de Madrid, Aeronauten en Astronauten Museum, Historisch Museum, National museum de l’ibertad d’Espana, 
Het koninklijk Mint Museum, Het Nationaal wetenschaps- en technologie museum, 
Stiervecht Museum, Het Kristallen paleis, Velázquez Paleis, De bod Tempel… en vele anderen……

Wilt u ook geld besparen met u Citytrip naar Madrid? Hier vindt de beste voordeel kaarten van Madrid  en de City pass een must als u een voordelige stedentrip naar Madrid maakt.


Madrid iVenture Card (MADIVENT)

Deze Smart card is geldig voor de grootste culturele activiteiten van Madrid. U kunt de kaart gebruiken ook voor dineren in Madrid en omgeving. U hebt de keuze uit 3 of 5  activiteiten uit een lijst van 26 activiteiten. De “Unlimited Pass” geeft u de mogelijkheid om al deze activiteiten te bezoeken.  In alle ´packages´ zitten 3 gratis attracties: een biertje bij La Excentrica Bar, een cava bij Casino Gran Via and een wijntje bij La Casa de Las Torrijas.


Toeristenbus Madrid

Ga aan boord van een dubbeldekker toeristenbus en geniet van een heerlijke sightseeing tour door de stad Madrid. Er zijn 2 routes waardoor u alles van de historische bezienswaardigheden van de stad Madrid kunt bewonderen, u hebt de optie van een 1 of 2-daagse pas.


Beleef de Hoogtepunten van de hoofdstad Madrid


Madrid Art Walk Pass

Drie van de mooiste en belangrijkste kunstgalerijen ter wereld vindt u in Madrid r. Deze 3 galerijn staat  bekend als de Gouden Driehoek van Madrid. Hier hebt u de mogelijkheid om deze 3 musea te bezoeken voor een leuke prijs. Deze wereld bekende  musea zijn: Het Prado Museum, het Thyssen-Bornemisza Museum en het Reina Sofia museum. Deze kunt u alle drie bezoeken tijdens uw verblijf in Madrid, het is niet nodig om deze musea te bezoeken op één dag en u kunt met de Madrid Art Walk Pass de vaak lange wachtrijen passeren! 
 
Vertrekpunt: 
U wisselt de Madrid Art Walk Pass in bij Museo Thyssen Bornemisza (Paseo del Prado, 8), daarna mag u zelf bepalen in welke volgorde u de musea bezoekt.  
 
Inclusief tickets om wachtrijen te vermijden*: 
  • Prado Museum
  • Museum Reina Sofia
  • Museum Thyssen - Bornemisza

Beleef de Hoogtepunten van de hoofdstad Madrid

de stad Madrid de stad Madrid de stad Madrid de stad Madrid de stad madrid
de stad Madrid
de stad Madrid de stad Madrid auto-verhuur
Overnachten-madrid