Ontdek Spanje » Winkelen in Madrid – Shoppen! Shoppen in Madrid - Winkelen

Winkelen en shoppen in Madrid

Winkelen en shoppen in MadridIn Madrid kun je lekker shoppen en winkelen in de beste winkels en de mooiste winkelstraten! Alles wat je weten moet over het winkelen en shoppen in Madrid kun je hier vinden! Zoals de belangrijkste winkelstraten, winkelcentra, bekende winkels en nog veel meer. Madrid is een heerlijke stad om te shoppen. Een dagje winkelen begint gewoon in de mooiste winkelstraat van Madrid Gran Via

Maar Madrid beschikt ook over prachtige winkelcentra waar prachtige winkels van alle bekende merken te vinden zijn. Maar waar zijn deze mooie winkels van Madrid, waar zijn de winkelstraten en waar de winkelcentrums. Waar is de markt te vinden in Madrid en wanneer zijn de winkels wel geopend, zeker belangrijk bij festiviteiten.

 

Winkelopeningstijden in Madrid

De meeste winkels in Madrid hebben de volgende winkelopeningstijden:
Van 9.00 -14.00 uur  +/- 16.30 – 20.00 uur
Warenhuizen zijn geopend van 10.00 tot 20.00/21.00 uur.
Bij banken en postkantoren kun je terecht van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur.
Gran Vía dé winkelstraat van Madrid

Gran Vía (letterlijk: Grote Weg) is een grote bekende winkelstraat en verkeersslagader in het centrum van Madrid. De straat is een van de populairste winkelgebieden van Madrid. Ook is er een groot aantal hotels en bioscopen te vinden. Gran Vía loopt van Plaza de Cibeles tot Plaza de España.

 

Stedentrips naar Madrid

Geniet van een stedentrip naar Madrid, ontdek het kloppende hart van Spanje. Bezoek Museo del Prado, shop in DE  winkelstraat Calle Gran Vía of bezoek eens de kathedraal Almudena. Geniet van het heerlijke klimaat in open lucht discotheek 'Ananda'. En als toetje bezoekt u een avondje traditionele flamenco, wat natuurlijk ook niet ontbreken mag!

de stad Madrid de stad Madrid de stad Madrid de stad Madrid de stad madrid
de stad Madrid
de stad Madrid de stad Madrid auto-verhuur
Overnachten-madrid