Heerlijk eten in de prachtigste markthallen van Spanje

Gepubliceerd op 18 januari 2019 om 08:34


Spanje - Heerlijk eten in de prachtigste Spaanse markthallen

Heerlijk eten in de prachtigste markthallen van Spanje - Ga eens lekker uit eten in een van de vele prachtige markthallen. Dan in Spanje zijn ze gewoon dol op eten, en of dat op een terrasje is of in een restaurant of gewoon in een van de mooiste markthallen die Spanje rijk is, heerlijk uit eten gaan is dus helemaal geen kunst.

Maar vandaag gaan we eens de mooiste en leukste markthallen voorstellen van Spanje, waar je ook nog eens heeeel lekker kunt eten. Dan in elke Spaanse stad vind je wel een overdekte markthal met de lekkerste en kleurrijkste eten wat je voorstellen kunt.


Mercat La Boqueria in Barcelona

Mercat La Boqueria in Barcelona - Niet te missen tijdens je stedentrip in Barcelona is een bezoekje aan Mercat La Boqueria. Deze kleurrijke markthal vol Spaanse lekkernijen ligt aan de beroemde Ramblas. Met meer dan 300 kraampjes en ruim 2.500 vierkante meter is het de grootste versmarkt van Barcelona. Het aanbod aan groente, fruit, vis, vlees, kazen en specerijen is enorm. Natuurlijk kun je er ook heerlijke tapas eten of zelfs een kookworkshop volgen. Wil je overnachten op steenworp afstand van Las Ramblas? Meer lezen over MARKTHALLEN in Barcelona »


Mercado de San Miguel in Madrid

Mercado de San Miguel in Madrid - Op stedentrip in Madrid? Dan is Mercado de San Miguel een verplichte stop voor iedereen die van lekker eten houdt. In het monumentale gebouw in hartje Madrid vind je alles voor je dagelijkse boodschappen. Maar nog veel leuker: je kunt er ook plaatsnemen aan een van de tafeltjes om ter plekke de lekkerste Spaanse hapjes en wijnen te proeven. Meer lezen over MARKTHALLEN in Madrid »


Mercado Central in Valencia

Mercado Central in Valencia - In Valencia vind je een van de grootste overdekte markten van Europa. De Mercado Central is een feest voor al je zintuigen. In het indrukwekkende gebouw kun je eindeloos dwalen langs honderden kraampjes met lokale versproducten. De perfecte plek om je culinaire souvenirtjes in te slaan. Zo koop je in Mercado Central de beste kazen, hammen, olijven, wijnen en nog veel meer lekkers. Meer lezen over MARKTHALLEN in Valencia »


Reisaanbod, Zonnige Aanbiedingen naar Spanje


Mercado de Triana

Mercado de Triana in Sevilla - Een van de leukste overdekte markthallen van Sevilla vind je in de wijk Triana. In Mercado de Triana scoor je de lekkerste verse ingrediënten, delicatessen en kant-en-klaarmaaltijden. Sla wat Spaanse lekkernijen in en eet ze bij de rivier op of plof neer bij een van de barretjes om de onweerstaanbare tapas te proeven. Uiteraard spoel je ze weg met een goed glas wijn. Salud! Meer lezen over MARKTHALLEN in Sevilla »


Mercado Atarazanas in Málaga - Mercado Atarazanas is de grootste overdekte markt in het historische centrum van Málaga. Een must voor foodies en fotografen, want een bezoek aan deze levendige markt betekent een explosie van geuren en kleuren. Tussen de vers waren zijn kleine barretjes verstopt, waar je staand van lekkere tapas en een drankje kunt genieten. Meer lezen over MARKTHALLEN in Málaga »


Mercado de la Ribera in Bilbao

Mercado de la Ribera in Bilbao - Een stedentrip in Bilbao is niet compleet zonder een bezoekje aan Mercado de la Ribera. De typisch Spaanse mercado biedt een perfecte kennismaking met de lokale keuken. In de enorme markthal kun je terecht voor eetbare souvenirtjes en de dagelijkse versboodschappen. Daarnaast vind je er gastro bars waar je je kunt laten verrassen met de lekkerste specialiteiten uit Baskenland. 

 

Bron: Zoover.nl


Reisaanbod, Zonnige Aanbiedingen naar Spanje