Ontdek Spanje » Blog » Ontdek Spanje en zijn bezienswaardigheden


De Bezienswaardigheden in Spanje

Ontdek Spanje en zijn bezienswaardigheden - Zoek je de mooiste bezienswaardigheden van Spanje? Op de volgende pagina's geven wij een overzicht aan de mooiste bezienswaardigheden van SpanjeIn Spanje vind je vele prachtige bezienswaardigheden die je zeker eens moet gaan bezoeken als je op vakantie bent in Spanje.  Als je vakantie verblijf in de buurt van een van de bezienswaardigheden is dan zijn de volgende bezienswaardigheden zeker een bezoek waard!.


De mooiste Spaanse bruggen

De mooiste Spaanse bruggen -  Maar wat is eigenlijk een brug? Volgens "Wikipedia" is een brug een vaste of beweegbare verbinding voor het verkeer, tussen twee punten die gescheiden zijn door een rivier, kanaal, kloof, dal, weg, spoorweg of een ander obstakel. Een brug kan ontworpen zijn om een spoorweg, rijbaan, kanaal (kanaalbrug) of waterleiding (aquaduct) te dragen.

Lees meer »

Moderne architectuur in Spanje

Moderne Spaanse architectuur - De moderne architectuur in Spanje kan je zeker wel indrukwekkend noemen. Spanje is allang niet meer het land van alleen maar Moorse paleizen en Romeinse ruïnes. Spanje is ondertussen ook een land geworden met architectonische hoogstandjes zoals hotels, musea, bruggen, kantoorgebouwen etc.etc. Hier nu een kleine keuze aan Spaanse, moderne en mooie architectuur.

Lees meer »

De mooiste Kathedralen van Spanje

De mooiste kathedralen van Spanje! - De prachtige kathedralen van Spanje hebben bijna allemaal een mooie historische architectuur! De meeste kathedralen van Spanje zijn historische gebouwen van christelijk religieuze oorsprong. Ze stammen dan ook bijna allemaal uit verschillende tijden wat goed zichtbaar is aan de diversen architectonische bouwstijlen.

Lees meer »

Het Alhambra paleis in Granada

Het Alhambra paleis in Granada - Het alhambra in Granada in Andalusië, Zuid-Spanje - Het Alhambra, het rode Paleis in het Arabisch:  qasr alhamrā is een Moors fort van het koninkrijk Granada en ligt  zuidoostelijke van de stad Granada op een heuvel. 

Lees meer »

Zet u accommodatie op BOOKING.COM en betaal geen commissie over uw eerste 5 boekingen