Ontdek Spanje » Murcia » Shoppen en winkelen in Murcia

Shoppen en winkelen in Murcia

De winkelstraat van Murcia is Calle Jabonerias. Dit is het centrum van de stad Murcia. Hier zijn diverse grote designers gevestigd en zijn leuke boetiekjes en warenhuizen zoals natuurlijk El Corte Ingles. Er zijn zelfs twee van dit soort warenhuizen in de stad Murcia (de grootste ligt bij avenida de la Libertad). Ook kun je heerlijk shoppen op de Gran Vía en de Avenida de la Constitución.Winkel openingstijden in Murcia

Van maandag tot met zaterdag van 09:30 tot 14:00 en van 17:00 tot 20:00.
De kleine winkels zijn vaak alleen tot 14:00 geopend op zaterdag.
Winkelcentra en de grote winkels zijn doorlopend geopend tot 21:00 of 22:00.
Zondag's zijn in Murcia de winkels gesloten.

Centro de Artesania

Zoek je een leuk souvenir, ga dan naar Centro para la Artesanía. Hier vind je vele lokale ambachten. Centro para la Artesanía is een grote souvenir-outlet en tentoonstellingsruimte om kunstenaars en lokale ambachtslieden de mogelijkheid te bieden dit hier tentoon te stellen.

Adres:
Centro de Artesania
Calle Francisco Rabal 6
30009 Murcia, Spanje

Openingstijden:
Maandag tot en met Vrijdag 10:00 –14:00 en van 17:00 – 20:30
Zaterdag 11:00 – 13:30
Zondags gesloten

Tel: +34 963 51 30 90

Booking.com

Shoppingmall Las Atalayas

Het overdekte winkelcentrum La Atalayas vind je niet alleen kleding, schoenen en tassen, maar je kunt er ook een hapje eten of je nagels laten doen.

Adres:
Centro Commercial Las Atalayas
Calle Molina de Segura, 10
C.P. 30007 - (MURCIA)

Website: Centro Commercial Las Atalayas

Shoppingmall Nuevo Condomina

Buiten Murcia vind je een grote hyper-mall In het Nuevo Condomino aan de snelweg. Hier vind je winkels, restaurants, supermarkt, koffiebar en een bioscoop. Neem vanuit Murcia bus 1 of de tram, die via de Avenida Rey Juan Carlos I rijdt.

Adres
Centro Commercial Nuevo Condomina
Autovia a-7, Km 760
30110 Murcia

Tel: +34 868 70 10 30

Website: Centro Commercial Nuevo CondominaMarkt in Murcia - De overdekte markt in Murcia

El Mercado de Verónicas van Murcia vind je vlakbij het voormalige Convento de Verónicas. Je vindt deze markt in calle Veronicas, een gebouw uit 1912. Het is dé plek waar de Murcianer zijn inkopen doet. Binnen de markt vind je een aantal bars waar je terecht kunt voor een drankje of tapa.

Adres:
Calle Veronicas, Murcia


De mooiste ontdekkingen van Spanje

Zoek je een bijzonder plaats om te overnachten een sfeervolle vakantiewoning een heel bijzonder plekje waar je heerlijk kunt genieten in een bed & breakfast of een fijn hotelletje? Echt plekjes voor levensgenieters! Ieder plaats is origineel, maar vooral ‘heel fijn-om-er-te-te-zijn’

Ook interessant