Ontdek Spanje » Luisterrijk Murcia » Universiteit stad Murcia

Universiteitsstad Murcia


Campus de La Merced

De stad Murcia heeft twee grote universiteiten. En wel de publieke Universiteit van Murcia met een grote campus ten noorden van de stad in de wijk Espinardo ook een historische campus in het centrum, La Merced. De Universiteit van Murcia is de op twee na oudste universiteit in Spanje en is opgericht door Alfons X van Castilië in 1272 tijdens zijn koningschap. Buiten Murcia heeft de universiteit een campus in Cartagena en Lorca.


Booking.com

OVERNACHTEN IN DE LUISTERRIJKE STAD MURCIA
De stad Murcia heeft een grote keus aan zeer goede Hotels, Appartementen, Pensions, Hostels en Bed & Breakfast. Maak u keuze uit meer dan 50 accommodaties.

Accommodatie in Murcia boeken?  Reserveer vlug, eenvoudig en vertrouwd je hotel via Booking.com. U betaalt geen reserveringskosten, prima service en altijd de laagste prijs


In het noordwesten van de stad Murcia in de nabijgelegen kern Guadalupe ligt de katholieke privé universiteit; Universidad Católica de Murcia of UCAM. De universiteit is privé en onderdeel van het Bisdom van Cartagena. De campus wordt gedomineerd door het statige Monasterio de los Jéronimos, een klooster dat is gebouwd tussen 1702 en 1738. UCAM heeft ook een campus in Cartagena.Misschien ook interessant: