Een Fietsen huren in Alicante

Gepubliceerd op 4 november 2018 om 08:52


Een Fietsen huren in Alicante

Alicante Fiets Huren - Huur een fiets in Alicante eenvoudig en goedkoop, een leuke manier om de stad Alicante te verkennen! Boek nu al vanaf €9,-

 

Een Fiets huren in Alicante: eenvoudig en goedkoop

Fiets huren in Alicante? Dat kan ook gewoon bij Baja Bikes. Fietsen in deze Spaanse stad wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, je ziet steeds meer fietspaden en de stad is erg fietsvriendelijk. Bovendien schijnt de zon bijna altijd. Je kunt langs de mooie stranden fietsen of gewoon lekker door het centrum, langs de haven en parken. Naast dat het een avontuur is en een leuke manier om de stad te verkennen op de fiets, is het ook ideaal om van je hotel naar het strand of de stad te gaan. Je verplaatst je makkelijk en snel en daarnaast ben je ook nog lekker in de buitenlucht. Geniet optimaal van je vakantie!

 

Prijzen fietsen huren in Alicante

  Halve dag €9,00

  24 uur €15.00

  2 Dagen €24,00

  3 Dagen €32,00

  4 Dagen €38,00

  7 Dagen€55,00

 

Liever op een E-bike? Dat kan natuurlijk ook! Dit kost €18,- voor vier uurtjes en €24,- per dag. Onze winkel is gelegen in het centrum van de stad, vlakbij de haven en het strand.  Heb je de fietsen liever naar je hotel gebracht? Dat kan natuurlijk ook gewoon op aanvraag. Mail ons naar info@bajabikes.eu met het hoteladres en dan maken wij het voor je in orde.

 

Los fietsen huren in Alicante of op pad met een gids?
Fietsen huren in Alicante is een leuke manier om de stad te leren kennen. Echter leer je Alicante pas op zijn best kennen met een locale gids. Lees hier meer over onze  tours in Alicante. Reserveer altijd op tijd via onze website om zeker te zijn van beschikbaarheid. Je kunt bij ons reserveren zonder extra kosten en de betaling is pas ter plaatse.  Waar wacht je nog op? Kom fietsen huren in Alicante en ontdek deze zonnige bestemming!