Goedkoop douchen op vliegveld Schiphol

Gepubliceerd op 16 augustus 2018 om 19:04

Goedkoop douchen op vliegveld Schiphol  - Wij moesten de laatste keer weer eens zo heel vroeg op Schiphol zijn voor onze terugreis naar Málaga. Op het vliegveld aangekomen hebben we eerst maar de kreukels van ons afgespoeld. Wij hebben een lekkere, warme douche genomen en we voelden ons weer als nieuw geboren. Super zachte handdoeken en een setje toiletartikelen lagen klaar. Daarna een lekker ontbijt met koffie en toen was het boarding time.Refresh & go!

In hotel Yotel (op de bovenverdieping van Lounge 2 in pier D en E) op Schiphol kun je overnachten, maar je kunt ook een kamer voor een paar uur boeken. En dat betekent dat je zo naar binnen kunt hoppen voor een douche. Inclusief schone handdoeken en doucheproducten. Heb je iets meer tijd? Plof dan even neer op bed of bestel wat te knabbelen. Het hotel biedt een speciale Refresh & Go service aan voor €15 per uur.

Lekker douchen op het vliegveld doe je zo!

Een aanrader: ‘Kamers zijn cabines die verrassend compleet zijn ingericht. Bed heeft uitstekend matras en is breed. Regendouche, wastafel en wc zijn allemaal aanwezig. Vanuit je bed kun je tv kijken. Bijzonder is dat je per uur betaalt!’

 

Openbaar douchen op Schiphol

Geen zin om te betalen voor warm water? Op de eerste verdieping achter de paspoortcontrole vind je de openbare douches. Je kunt hier gewoon naar binnen stappen om je op te frissen. Maar let op, vergeet niet om je eigen handdoek en douchegel mee te nemen!

 

Een warme douche voor vertrek

Ook bij Hotel Mercure Amsterdam Schiphol Terminal kun je even snel onder de douche springen. Je vindt dit hotel op de bovenverdieping van Lounge 3 in pier F, G en H. Hotel Mercure biedt een speciale service aan waarmee je vanaf €19,50 gebruik mag maken van de kamer. Handdoeken, shampoo en douchegel inbegrepen!

Ook dit is een echte aanrader: ‘Ideale overnachtingsplaats achter de douane. Bij een vroege vlucht hoef je je niet te haasten. De ontvangst is vriendelijk, de kamer voldoet aan alle eisen en de wekservice geeft een laatste zekerheid!’

 

Douchen vlakbij Schiphol

Ook vlak bij Schiphol vind je talloze hotels waar je je even op kunt frissen. Veel accommodaties bieden een dagpas of service per uur aan om een dutje te doen of onder de douche te springen. Bijvoorbeeld Hotel Sheraton Amsterdam Airport. Met een dagpas kun je niet alleen douchen, maar ook nog even een work-out doen in de sportschool, ontspannen in de sauna of bijkomen in het Turks stoombad.

Deze accommodatie ‘een prima plek om je vakantie beginnen. De mensen aardig en correct en de kamers netjes en verzorgd!


Vakantie in Spanje - Geniet van een verzorgde vakantie naar Spanje dan daar schijnt de zon


Neem een douche in een airport lounge

Het gros van de exclusieve airport lounges biedt ‘premium’ douchefaciliteiten aan. Ook hiervoor geldt dat je er dagpassen kunt aanschaffen, waarmee je niet alleen kunt douchen maar ook gebruik kunt maken van het buffet, de open bar en de wifi. Via de apps LoungeBuddy en Priority Pass kun je dagpassen aanschaffen voor talloze lounges.

 

Met LoungeBuddy kun je voor € 23 relaxen in de Aspire Lounge (No. 26) in Terminal 1 of de Aspire Lounge (No. 41) in Terminal 3 op Schiphol. Je moet eerst lid worden, maar hoeft níét te betalen voor een abonnement.

 

Zo haal je je investering eruit

Het ligt eraan, hoeveel tijd je hebt? Hoeveel is rust, stilte en comfort jou waard? En hoeveel hapjes en drankjes werk jij in een paar uurtjes naar binnen? Neem in je overweging mee hoeveel je normaal gesproken búíten de deur zou consumeren en uitgeven. Meestal is het verschil te klein om jezelf niet te verwennen.

Wij hebben in ieder geval eerst heerlijk gedoucht en daarna ons heerlijk te goed gedaan aan het buffet met een paar bakjes heerlijke koffie erbij en toen was het boarding time.

En zeg nou zelf als wij een paar broodjes hadden moeten kopen met koffie erbij waren wij nu helemaal niet zoveel duurder uit!

Bron: Zoover.nl     |      Columbusmagazine.nl