Vindt hier jouw unieke vakantieplekje

Gepubliceerd op 24 september 2018 om 09:45


Vindt hier jouw unieke vakantieplekje - Wacht niet te lang en verzeker je zelf van een authentiek vakantieadresje, incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurauto, zodat je zelf op ontdekking kunt gaan. Altijd in een bijzondere omgeving

 

Al onze ontdekkingen in Spanje - Altijd in een bijzondere omgeving Altijd  incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurauto,

 

Vakantie Alicante

Alicante wordt vanwege haar gouden stranden en beschutte baaien ook wel de Costa Blanca genoemd. Maar laat je niet uitsluitend betoveren door de schitterende kustlijn in het zuidoosten van Spanje! Proef ook van de cultuur, die net weer een ander vleugje Spaans temperament bevat dan elders. Bezoek de binnenlanden en eet een bord paella in een van de vissersplaatsjes. Ik houd van de haven van Altea, vanwaar ik via eeuwenoude straatjes richting de top van de heuvel kan slenteren. Domweg genieten van het uitzicht en gelukkig zijn.

Al deze accomodaties zijn incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurauto


Vakantie Andalusië

Andalusië is beroemd vanwege prachtige steden als Sevilla en Granada. Smalle, kronkelende straatjes brengen je van de ene naar de andere verrassing: verscholen hofjes met fonteinen en imposante gebouwen met paradijselijke tuinen. Buiten de steden vind je de Costa del Sol en de Costa de la Luz, met kilometerslange goudgele zandstranden. Passie voor het leven. Daar draait het om in deze zuidelijkste streek van Spanje. Dat proef je terug in de heerlijkste tapas en hoor je in de vurige, temperamentvolle muziek.

Al deze accomodaties zijn incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurauto

 


Vakantie Catalonië

Een goede vriend van mij, Frank, heeft wel eens de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella gelopen. Ik luister graag naar zijn verhalen over deze bijzondere reis door Spanje. Zo vertelde hij me dat een gedeelte van de route door het noordelijke deel van Catalonië, de Spaanse Pyreneeën, loopt. Hier vormden kleine dorpjes met indrukwekkende kloosters en oude kerkjes het decor van zijn reis. Omdat ik Catalonië weer van een hele andere kant ken, weet ik dat je er ook mooie stranden en indrukwekkende kastelen kan vinden. En het beste van alles? Het eten is hier verrukkelijk!

Al deze accomodaties zijn incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurautoVakantie Tenerife

Terwijl ik met een bonkend hart het stuur steeds steviger vast begin te houden, herinner ik mezelf er aan dat het uitzicht straks alles waard zal zijn. Nog maar een paar haarspeldbochten te gaan. Als ik uiteindelijk aan de andere kant van de berg aan kom, kijk ik mijn ogen uit. Tenerife is een constante speurtocht naar verborgen schatten, overal zijn prachtige landschappen te ontdekken. Het enige wat je hoeft te doen is in een auto te springen en op zoek te gaan. En… dapper genoeg om de meest adembenemende wegen te durven nemen. Dan ontdek je echt de mooiste plekjes!

Al deze accomodaties zijn incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurauto


Vakantie Gran Canaria

Als je mij vraagt wat mijn favoriete Canarische eiland is, is dat alsof je een moeder vraagt wie haar favoriete kind is. Ik kan gewoon niet kiezen! Als ik zin heb om te relaxen op een ongelofelijk mooi strand, kies ik voor Gran Canaria. Maar ook om te snorkelen en wandelingen te maken door de duinen kan ik hier perfect terecht. Over wandelingen gesproken, Jardin Canario is een mooi natuurgebied waar je ook rond kan dwalen over verschillende paadjes. Als je dan uiteindelijk bovenaan de berg uitkomt, krijg je er ook nog eens mooie uitzichten over de omgeving bij. Als dat niet het ultieme Spanje is!

Al deze accomodaties zijn incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurauto


Vakantie Fuerteventura

Met mijn voeten in het witte zand, tuur ik betoverd naar de zee. Tientallen gekleurde stippen zweven boven de horizon. Het zijn de kites van de vele surfers die hier komen. Het Spaanse Fuerteventura is het eiland van de vier elementen. Van de verkoelende zeebries, de cactussen, het unieke lavalandschap en het azuurblauwe water. Zal ik deze vakantie zelf leren surfen? Of volg ik het Canarische tempo en blijf ik hier lekker relaxen in de zon? Eén ding weet ik zeker: een eiland als Fuerteventura vind je nergens anders.

Al deze accomodaties zijn incl. vlucht, verblijf en all-risk verzekerde huurauto