Spaanse Manchego Schapenkaas
Spaanse Manchego Schapenkaas - Spanje · Castilië-La Mancha · La Mancha · De Spaanse Manchego Schapenkaas, is een harde schapenkaas afkomstig uit de regio "La Mancha".
Ontdek Spanje » Blog » Eten en drinken
Eten en drinken in Spanje betekent: proeven van heerlijke typische Spaanse gerechten. Ontdek Spanje als een Spanjaard beleef de fijne mediterrane keuken. Geniet van de heerlijke, regionale gerechten in de verschillende Spaanse streken, de Spaanse tapas en drink de heerlijke wijnen.
2 jun 2018 12:43
Spaanse Manchego Schapenkaas - Spanje · Castilië-La Mancha · La Mancha · De Spaanse Manchego Schapenkaas, is een harde schapenkaas afkomstig uit de regio "La Mancha".
2 jun 2018 12:24
Olijfpitten, schelpjes, servetjes en sigarettenpeuken op de vloer, dit komt nog steeds vaak voor in een typische TAPASBAR. Maar het bewijst ook hoe de Andalusiër met veel smaak staat te genieten van zijn tapas. Druk pratend met de andere aanwezende. Niemand zit aan de tafel, en de bediening roept met luide toon de bestellingen naar de bar.
2 jun 2018 11:39
Het geroezemoes van gezelligheid, het klinken van glazen, de vrolijke kleuren van kleine schaaltjes, de geur van knoflook en charcuterie; mijn zintuigen komen niets te kort tijdens een bezoek aan een tapasrestaurant. Deze authentieke barretjes zijn het middelpunt van het stadse leven in Barcelona.
2 jun 2018 11:36
Het Spaanse Ibérico varken - Pata Negra ham - Het Spaanse Ibérico varken, Het Spaanse Zwarte Varken, Pata Negra is een van de beste rauwe ham soorten. Pata negra ("zwarte poot") is in sommige streken van Spanje, de gebruikte term voor de Spaanse iberico-ham die tot de beste rauwe hamsoorten wordt gerekend. De ham wordt voornamelijk in Zuidwest-Spanje geproduceerd.