Paviljoen El Balneario de los Baños

Gepubliceerd op 3 februari 2019 om 08:02


Málaga, paviljoen El Balneario de los Baños

Málaga, paviljoen El Balneario de los Baños - Een leuk eet- en drinkadresje is het paviljoen El Balneario de los Baños del Carmen in Málaga; bij strand baños del Carmen.

Een unieke plek met uitzicht op zee

Het strandpaviljoen heeft een fantastisch uitzicht op de zee. Het ligt iets verder dan de stranden el palo en pedregalejo. Het ligt in een oud pand uit 1918, toen werd het eerste paviljoen namelijk al geopend. Er liggen tennisbanen achter, het waren de eerste tennisbanen van Málaga. 

In de tijd van de Spaanse burgeroorlog raakte het ernstig in verval, zo erg dat er zelfs werd gesproken over het afbreken van het gebouw. Toch kwamen de gloriedagen weer en nu is het een drukbezocht paviljoen met een uniek uitzicht.

Het heeft een goede plek, vaak goed weer, goed eten en een goede dosis geschiedenis! En de goede plek is zo te zien; je kijkt namelijk uit op de haven en de skyline van Málaga!Het ligt op zo'n 50 minuten loopafstand van het centrum. Je kunt ook gewoon met de bus; lijn 3 en lijn 11 rijden er binnen 15 minuten naartoe! En het kost een paar euro.


Málaga, paviljoen El Balneario de los Baños

Adres

Calle Bolivia, 26

29018 Málaga, Spanje

 
Openingstijden:

Van zondag  t/m donderdag   08:30–00:00

op vrijdag en zaterdag    08:30–02:30

 
Reserveringen: elbalneariomalaga.com
Telefoon: +34 951 90 55 78