Parkeren met Parkopedia

Gepubliceerd op 4 juni 2019 om 18:10

Hier een handige parkeerapp, die je niet meer wilt missen.

Parkeren met Parkopedia - Parkeergarage zoeken is nu een stuk makkelijker geworden. Met de gratis app van Parkopedia vindt u alle Parkspots, prijzen, openingstijden zelfs de parkeerplaatsen aan de straat die voorhanden zijnDeze Parkopedia app is handig en werkt trouwens voor elke stad op de wereld. Deze app van Parkopedia vindt vliegensvlug de parkeerplaatsen in de buurt waar u zich bevindt en geeft ook nog eens de verwachten parkeerkosten aan.

Parkopedia app

Deze app is zeker aan te raden als u met de auto op vakantie gaat

Zoek je een parkeerplaats?

Je Kent het al? Rondjes rijden in een volle stad, zoeken, zoeken naar een vrije parkeerplek. Eerst is het vervelend en zeker als je dan ook nog haast hebt oof een afspraak hebt. Het enige wat dan nog helpt is Parkopedia (voor Android en Apple). Parkopedia is een parkeer app die je precies vertelt waar je de vrije parkeerplaatsen kunt vinden. Deze app laat je live de parkeerplaatsen die beschikbaar zijn de parkeerfaciliteiten die zijn aangesloten op dit systeem. Verder geeft Parkopedia informatie over de parkeerkosten en worden de dichtstbijzijnde parkeerplekken in een overzichtskaart getoond.Parkopedia  komt van parkeren en Wikipedia. Parkopedia geeft de parkeertarieven per uur, 24 uur, openingstijden, adres, hoeveel plaatsen en hoever je nog te gaan hebt.

 

Maar ook als  Google Streetview beschikbaar is wordt dat vermeld. En vindt u een parkeer garage of parkeerplaats die nog niet in de app vermeld staat dan kunt u deze zelf toevoegen, door er een foto van de betreffende plaats te maken.

 

Het voordeel hiervan is dat Parkopedia punten kunt verdienen met deze punten kun je premium functies verdienen zoals zoeken op parkeerplaatsen met oplaad punt, Park+Ride plaatsen, maar ook gratis  parkeerplekken.

Deze punten zijn ook te verdienen doordat u een beoordeling schrijft, meer informatie geeft over de betreffende parkeer garage c.q. parkeer plaats.

 

De parkeer apps voor Android en iPhone

Wil je een app gebruiken kun je ze hier gratis downloaden via de Apple App Store en Google Play.

Download hier:

Vlug en gemakkelijk geïnstalleerd op je telefoon.De mooiste ontdekkingen van Spanje:

Zoek je een bijzonder plaats om te overnachten een sfeervolle vakantiewoning een heel bijzonder plekje waar je heerlijk kunt genieten in een bed & breakfast of een fijn hotelletje? Echt plekjes voor levensgenieters! Ieder plaats is origineel, maar vooral ‘heel fijn-om-er-te-te-zijn’

Misschien ook interessant: