Entreekaarten lente Caminito del Rey in de verkoop

Gepubliceerd op 21 maart 2019 om 07:20


Entreekaarten lente Caminito del Rey in de verkoop

MÁLAGA – Sinds 12 uur maandagmiddag zijn de entreekaarten voor de lentemaanden voor de Caminito del Rey in Álora in de verkoop gegaan. Het gaat om de kaarten voor de maanden april, mei en juni. Wees er echter wel snel bij want de beste dagen en mooiste tijden zijn altijd snel weg.

Zoals altijd zijn deze kaarten aan te schaffen voor 10 euro per stuk via de eigen website caminitodelrey.info. Het is ook mogelijk om voor 18 euro een entreekaart met gids te bestellen. Daarnaast heeft de shuttlebus een kostprijs van 1,55 euro per kaartje. In totaal zijn er 75.000 entreekaarten in de verkoop gegaan deze maandag.In 2018 heeft de Caminito del Rey 300.000 wandelaars mogen verwelkomen, het maximale aantal dat mogelijk is omdat er een limiet zit op het aantal toegestane dagelijkse wandelaars van het beroemde wandelpad.

De bezoekers van het  Spaanse koningspad komen vanuit de hele wereld maar wat opvalt is dat 60% uit het buitenland komt. Deze lijst wordt aangevoerd door de Duitsers gevolgd door de Britten, Belgen, Nederlanders en Fransen. Er waren echter ook 7.000 Polen en 4.200 Finnen die de wandeling het afgelopen jaar gemaakt hebben.

 

Vakanties aan de Spaanse Costas     

Voorjaarsvakantie     Meivakantie     Zomervakantie     Herfstvakantie     Kerstvakantie

 

Bron: Spanje Vandaag