Ontdek Spanje » Zomervakantie Costa del Sol, Spanje


Zomervakantie Costa del Sol

Costa del Sol met de zomervakantie

Zomervakantie Costa del Sol - Zomervakantie aan de Costa del Sol met informatie, inspiratie en tips voor goedkope zonvakanties aan de Costa del Sol.

Ontdek, beleef en geniet van een fijne onbezorgde vakantie aan de Costa del Sol met de beste deals en een groot aanbod aan goedkope zonvakanties voor u zomervakantie.


Reisaanbod zomervakantie Costa del Sol, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties op het logo van u keuze te klikken vindt u groot vakantieaanbod aan zomervakanties naar de Costa del Sol. Bent u op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusieve vakantie? Hier vindt u altijd wel een vakantie naar Costa del Sol die aan al u wensen voldoet!


De Spaanse Costa del Sol - Spaanse zonnen kust.

De Spaanse zonnekust is ongeveer 300 km lang en bevindt zich tussen landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. Deze kust ligt in de drie provincies Málaga, Cádiz en Granada waarbij Málaga wel de belangrijkste stad aan de Costa del Sol is. Málaga vormt de scheiding tussen het toeristisch westelijk deel met de badplaatsen Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Mijas, Manilva en Estepona en het oostelijk deel van de Costa del Sol met de plaatsen Torre del Mar, Vélez-Málaga, en Nerja.De Costa del Sol

De Costa del Sol begint langs de kust in het dorpje Maro en herbergt van daaruit 115 kilometer aan mooie langgerekte stranden die door het gebergte landinwaarts worden beschermd waardoor er aan de kust een fijn klimaat heerst. De hoofdstad van de Costa del Sol is Málaga. Het aanzicht van Málaga wordt vooral bepaald door de Alcazaba en het Gibralfaro kasteel, de 2 best bewaard gebleven Arabische monumenten. Daarnaast heeft Málaga veel pleinen, tuinen, parken en terrassen. De schoonheid van Málaga is veel bezongen door dichters en Pablo Picasso vond hier zijn inspiratie, de zeeboulevard is dan ook in de stijl van en opgedragen aan Picasso.