Ontdek Spanje » Winkelstraten in Valencia › Spanje

Winkelen in de beste winkelstraten van Valencia

Winkelstraten in Valencia - Weet je waar in Valencia de leukste winkelstraten zijn? Als u een stedentrip naar Valencia maakt, is het goed om te weten waar de bekendste en leukste winkelstraten van Valencia zijn. Kijk eens vlug op Bruisend Valencia en je weet in de kortste tijd waar de winkelstraten zich bevinden!Heerlijk shoppen en winkelen in de beste winkelstraten van Valencia. Waar zijn de beste en leukste winkelstraten in Valencia en waar liggen de winkelstraten in het centrum van Valencia ook al weer?  Waar vind je leuke kleine winkeltjes, maar ook buiten het centrum is er genoeg te winkelen. Wanneer zijn de winkels geopend, zeker belangrijk bij festiviteiten. Valencia heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een shopstad pur sang. De winkelstraten liggen in de omgeving van Mercado de

Cólon en EixempleWIJK VAN EL CARMEN
In de wijk El Carmen zul je geen grote modeketens vinden, maar wel diversen boetiekjes en winkeltjes vinden. Denk er wel aan dat in de wijk El Carmen siësta wordt gehouden waardoor veel winkels en bezienswaardigheden vanaf 14:00 t/m ongeveer 17:00 uur gesloten zijn!
 

Eixemple

De wijk Eixamlple is een heel chique wijk met vele modeboetieks, design winkels, verschillende galeries en diverse chique restaurants. Vooral tussen Plaza de Ayuntamiento en Gran Vía Merquez del Turia zijn vele winkels te vinden.

 

Mercado de Colón

Deze authentiekere vismarkt van Valencia is alleen 's ochtends geopend, waarna de restaurantjes en barretjes open gaan. In deze wijk vind je ook het treinstation van Valencia Estación del Norte en het Museo Taurino. Maar hier zul je vooral Valencianen tegenkomen.Calle Colón
Een van de belangrijkste en duurste winkelstraten in Spanje is de winkelstraat Calle Colón in Valencia. Door Calle de Colón loopt in het midden een drukke verkeersweg met aan beide zijden brede trottoirs met bomen. 

 

In Calle Colón vind je de grote internationale winkelketens zoals: Zara, Mango en Armani, maar ook een aantal warenhuizen van El Corte Inglés. Calle Colón loopt van Plaza del Puerta del Mar tot de Plaza de Tores en doorkruist diverse winkelstraten

Winkelstraten rondom Mercado Colon

Rond Mercado Colón liggen diversen chique winkelstraten zoals in de wijk Remel hier vind je wel duurdere winkels maar ook heel leuke leuke boetiekjes. Ook in de Calle Poeta Querol vind je diverse  chique winkels niet ver van metro Colón. Hier vind je bijvoorbeeld het Dos Aguas en 300 meter verder kom je uit bij de Calle de la Paz. Ook hier zijn vele modewinkels zoals sportwinkels en diverse ander zaakjes. Ga ook eens de in de verschillende zijstraatjes kijken voor leuke boetiekjes! Voor de elegante winkels zoals design- en interieurzaken en de grote en bekende modeketens bezoek dan het district Ensanche.
Deze straten (de wijk el Pla del Remei ) staan bekend om veel luxere winkels. De winkels zijn er duurder.

CIUDAD DE LAS ARTES Y LAS CIENCIAS
Langs de Avenida de Francia, en langs de weg van Valencia naar El Saler bevindt zich het ene winkelcentrum naast het andere, naast kleinere zaken met een erg interessant aanbod.


De beste tours & activiteiten in Valencia

Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt