Ontdek Spanje » Shoppen in Valencia › Spanje! 


Winkelen in Valencia - Shoppen

Shoppen in Valencia - Winkelen

Winkelen in Valencia - De stad Valencia heeft vele winkels, grote en kleine winkels, traditionele winkels maar ook grote winkelketens. Als je toch aan het shoppen bent vergeet niet dat het hier nog steeds heel normaal is dat  ze tussen de middag hun ‘siësta’ houdenShoppen en winkelen kun je in de leukste en mooiste winkelstraten en winkelcentra van Valencia. De stad Valencia is een heerlijke shop- en winkelstad, je vind dan ook vele winkelcentrums, shopping malls of centros comerciales zoals ze in Spanje worden genoemd. 


Het weer in de badplaats Valencia


Shoppen in Valencia - In Valencia kun je heerlijk shoppen, je moet wel weten waar zijn de beste winkels en waar de leukste boetiekjes in Valencia. Hier vindt u een aantal goede tips.

Heerlijk shoppen en winkelen in Valencia - Rond de overdekte markt Mercado Colon in de wijk El Ensance vind je de beste en duurste winkelstraten van Valencia. Een dagje winkelen begint gewoon in de belangrijkste en duurste winkelstraat van Valencia, Calle Colón.  Maar Valencia beschikt ook over prachtige winkelcentra waar prachtige winkels van alle bekende merken te vinden zijn. Het bekende Spaanse warenhuis El Corte Ingles is maar liefst met zeven vestigingen in Valencia vertegenwoordigd. Maar waar zijn deze mooie winkels en boetiekjes in Valencia, waar zijn de winkelstraten en waar de winkelcentra. Waar is de markt te vinden in Valencia en wanneer zijn de winkels wel geopend, zeker belangrijk bij festiviteiten.

Winkelopeningstijden in Valencia

De meeste winkels in Valencia hebben de volgende winkelopeningstijden:
Van 10.00 -14.00 uur  +/- 16.30 – 20.30 uur
Warenhuizen zijn geopend van 10.00 tot 21.30 uur.
De winkelcentra zijn doorgaans geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Bij banken en postkantoren kun je terecht van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur.

 

Misschien ook interessant: