Ontdek Spanje  »  Winkelen in Málaga - shoppen » Winkelstraten in MálagaWinkelstraten in Málaga

Winkelen en shoppen in de stad Málaga - De winkelstraat van Málaga is Calle Marqués de Larios en is gelijktijdig ook de leukste en de grootste winkelstraat van Málaga. De winkelstraat Calle Marqués de Larios deze prachtige autovrije winkelstraat ligt midden in het historisch centrum van de stad Málaga.

 

Winkelstraat Calle Marques Larios in Málaga
Winkelstraat Calle Marqués de Larios. Dé winkelstraat van Málaga is Calle Marqués de Larios in deze autovrije winkelstraat zijn alle Topmerken te vinden, zoals: Massimo Dutti 2x, Mango voor zowel dames als heren, ook het kleurrijke Spaanse merk Desigual is hier aanwezig, Pull & Bear en Bershka en natuurlijk de bekende schoenenwinkels zoals bijvoorbeeld Antonio Parriego en Nicolas zijn in Calle Marqués de Larios aanwezig.

In een zijstraat van Calle Marqués de Larios ( Calle de Liborio Garcia ) Is de bekende Spaanse winkelketen Zara. Hier vind je zowel een kinder, dames als herenafdeling. Zara Home vind je op de bovenste verdieping.
Plaza de la Constitución ook wel het vierstratenplein genoemd, vind je aan het einde van Calle Marqués de Larios waar je ook Stradivarius en de sieradenwinkel Uno de 50 is en Café Central

 

Openingstijden winkels

De grote ketens van  9:30 – 21:30 uur geopend.

Tussen 14.00 uur  en 17:00 uur zijn  de kleine winkels vwegen de siësta gesloten.Winkelstraat Muelle Uno - shoppen in de Haven van Malaga

Winkelen en shoppen in de winkelstraat "Muelle Uno" in de haven van  Málaga. In de winkelstraat Muelle Uno vind je leuke winkels om heerlijk te gaan shoppen. Op 29 november 2011werdt de nieuwe haven in Málaga officieel geopend. De oude pier Muelle de a Farola is nu heel vernieuwd. Hiermee is het havengebied aangenaam veranderd. Hier is een winkel centrum van 14.000 vierkante meter ontstaan. De verwachting is dan ook dat hier een tweede Calle Larios zal kunnen ontstaan.

Met vele winkels, Cafes, restaurtants, etc,etc, is dit een prachtig wandelgebied langs de zee geworden. Naast vele winkels met bekende merken als Timberland, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfinger en Mango zijn er vele heerlijke en gezellige restaurants en bars te vinden in Muelle Uno. Dit winkelcentrum ligt op loopafstand van het historische centrum, en er is ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Het nieuwe Muelle Uno, wordt door de Malagueños als de vele toeristen, gebruikt om heerlijk langs de promenade te wandelen er staan genoeg bankjes om heerlijk te genieten van het prachtige uitzicht op de haven en de historische oud stad, de jachten en de vele passerende mensen.

 

Adres :
Passeo de la Farola 
Málaga

 

Openingstijden winkels:
365 dagen per jaar.
Winkels hebben eigen openingstijden.


Website:
Muelle Uno