Ontdek Spanje »De Spaanse Costa's » Costa Brava » stranden Costa Brava


Spanje: De stranden aan de Costa Brava

Spanje, De stranden van de Costa Brava - Wij hebben de beste en leukste stranden van de Costa Brava voor u eens in kaart gebracht, zodat u heerlijk kunt gaan genieten van de prachtige stranden van Costa Brava. Deze ruige wilde kust met zijn verstopte baaien en zijn crystal helder fonkelende zee, heerlijk liggend, dromend onder de Pijnbomen in de schaduw tegen de brandende zon. Op het strand liggen de houten vissersbootjes te wachten tot ze weer gebruikt worden.Er zijn ontzettend veel mooie, leuke en gezellige baaien en stranden aan de Costa Brava! Ga jij naar één van deze prachtige stranden aan de Costa Brava? Ontdek hier alle bekende en gave stranden aan de Costa Brava.

De stranden aan de Costa Brava waren de eerste stranden die door de toeristen ontdekt werden en tot de dag van vandaag zijn deze nog steeds enorm populair. De stranden aan de Costa Brava behoren wat de kwaliteit van de stranden betreft en het water, wat u kunt zien aan de vele blauwe vlaggen die aan de kust wapperen tot de beste van Spanje.

De Costa Brava - Catalaans voor Ruige, wilde kust - is een 200 kilometer lange kuststrook in Catalonië in het noordoosten van Spanje, in de provincie Girona.  Die begint bij Portbou aan de Franse grens en loopt tot Blanes.

 

Hier de mooiste, leukste en gezelligste baaien en stranden die de Costa Brava! rijk is.

Grifeu – Llançà
Zandstrand - 170 meter lang en 30 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Parkeerplaatsen, Douches, Vuilnisbakken, Schoonmaakservice, Kiosken,
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.

El Port – Llançà
Zandstrand - 425 meter lang en 20 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Parkeerplaatsen, Douches, Vuilnisbakken, Telefooncellen, Schoonmaakservice en Toiletten
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.

Naar welk strand gaat u deze zomer aan de Costa Brava

Ervaar de veelzijdigheid van 'Viva España' tijdens een vakantie aan de Costa Brava m. Aan deze ruige kust in het noordoosten van Spanje vindt u zowel authentieke vissersdorpjes als bekende badplaatsen. In Malgrat de Mar zijn de brede zandstranden de belangrijkste trekpleisters, terwijl in Empúriabrava de natuur de overhand krijgt. Ook een  stedentrip naar Barcelona behoort tot de mogelijkheden.  Vakantie aan Costa Brava zonder zorgen - Zonvakantie aan de Spaanse kust


El Pas – El Port de la Selva
Kiezelstrand - 50 meter lang en 12 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden:  Parkeerplaatsen, Douches, Vuilnisbakken, Kiosken, Schoonmaakservice en Toiletten
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.

Canyelles petites – Roses
Zandstrand - 315 meter lang en 28 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Vuilnisbakken, Parasolverhuur, Toiletten en Schoonmaakservice.

Riells – L’Escala
Fijne zandstrand - 725 meter lang en 20 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Parkeerplaatsen, Ligstoelenverhuur, Parasolverhuur, Douches, Vuilnisbakken en Telefooncellen.

Les Muscleres – L’Escala
Fijn zandstrand -350 meter lang en 15 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Parkeerplaatsen, Douches, Vuilnisbakken, Schoonmaakservice en een mooie boulevard.

Aiguablava – Begur
Fijn zandstrand - 75 meter lang en 25 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Kiosken, Parkeerplaatsen, Schoonmaakservice, Ligstoelenverhuur, Parasolverhuur.
Toegang voor gehandicapten is voor handen

Sunweb

Wij gaan naar de Costa Brava!

Of u nou op zoek bent naar een rustig plaatsje met leuke winkelstraatjes, of juist naar een druk strand in een bruisende badplaats, aan de Costa Brava vind je het allemaal. Relaxen op een mooi strand en slenteren door prachtige straatjes kan in het bijzondere plaatsje Tossa de Mar. Voor een vakantie vol prikkels ga je naar Lloret de Mar, waar geen gebrek is aan levendige bars en swingende discotheken. Heerlijk genieten van de zon een vakantie aan Costa Brava zonder zorgen.

Sa Riera – Begur
Zandstrand - 180 meter lang en 30 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Parkeerplaatsen, Douches, Kiosken, Vuilnisbakken, Telefooncellen, Schoonmaakservice
Toegang voor gehandicapten is voor handen

Canadell – Calella de Palafrugell
Zandstrand - 250 meter lang en 25 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, telefooncellen, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice en een mooie boulevard.

La Fosca – Palamós
Fijn zandstrand - 500 meter lang en 42 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: kiosken, parkeerplaatsen, ligstoelenverhuur, parasol verhuur, douches, vuilnisbakken, telefooncellen, schoonmaakservice en toiletten

Cala Rovira – Platja d’Aro
Zandstrand - 400 meter lang en 30 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Kiosken, Parkeerplaatsen, Ligstoelenverhuur, parasol verhuur, douches, vuilnisbakken, schoonmaakservice, toiletten en telefooncellen.
Toegang voor gehandicapten is voor handen


Sa Conca – Platja d’Aro
Zandstrand - 400 meter lang en 40 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Douches, Vuilnisbakken, Schoonmaakservice, Toiletten, Kiosken en Parkeerplaatsen.

Platja d’Aro
Zandstrand - 2400 meter lang en 60 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Parkeerplaatsen, Ligstoelenverhuur, Parasolverhuur, Douches, Vuilnisbakken, Schoonmaakservice enTelefooncellen.
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.

Sant Feliu de Guixols – Sant Feliu de Guixols
Zandstrand - 400 meter lang en 30 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Parkeerplaatsen, Ligstoelenverhuur, Parasolverhuur, Douches, Vuilnisbakken, Telefooncellen, Schoonmaakservice en toiletten
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.


Een huurauto zonder zorgen - Altijd transparant en eerlijk

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten we niets weten.


La Mar Menuda – Tossa de Mar
Zandstrand - 180 meter lang en 20 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Restaurants, Parkeerplaatsen, Ligstoelenverhuur, Parasolverhuur, Douches, Vuilnisbakken, Telefooncellen en schoonmaakservice.
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.

Blanes
Zandstrand - 625 meter lang en 30 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Kiosken, Rstaurants, Parkeerplaatsen, Ligstoelenverhuur, Parasolverhuur, Douches, Vuilnisbakken, Schoonmaakservice en Toiletten
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.

Sant Francesc – Blanes
Zandstrand - 220 meter lang en 35 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Ligstoelenverhuur, Parasolverhuur, Parkeerplaatsen, Kiosken, Douches, Vuilnisbakken en een mooie boulevard.

s’Abanell – Blanes
Zandstrand - 3100 meter lang en 60 meter breed.
De volgende faciliteiten zijn voorhanden: Kiosken, Restaurants, Parkeerplaatsen, Ligstoelen verhuur, Parasol verhuur, Douches, Vuilnisbakken, Schoonmaakservice, telefooncellen en toiletten.
Toegang voor gehandicapten is voor handen en een mooie boulevard.


Voordelige vakanties naar de Costa Brava - Hier schijnt de  zon!!!

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
Solmar Zon bestemmingen - Spanje
Parkeren op Schiphol Vliegtickets Spanje
De Jong- zonvakanties Spanje

Traveltroef-koffer vol kortingen

 Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt