Ontdek Spanje » Fietsen door MadridFietsen door Madrid

Fietsen door Madrid - Madrid op de fiets met Nederlandse gids.

Ga Madrid ontdekken op de fiets met een Nederlander als gids en beleef alle highlights van deze grandioze stad.

Welke route wil jij gaan fietsen in Madrid? Deze fietstours door de stad Madrid zijn geschikt voor zowel jong als oud.

Hier vind je voor u fietstour informatie, inspiratie en tips voor een fijne fietstocht en geniet van een onbezorgde Fietstour met de mooiste bezienswaardigheden van Madrid.


Al onze Tours door Madrid zijn met: Nederlandstalige gids.

De populairste Madrid Fietstour. Kom ook fietsen in Madrid met Nederlandstalige gids in 3 uur. Perfecte start van je stedentrip!

Fiets in Madrid langs de mooiste highlights en sluit af met heerlijke tapas! Deze combi van fietsen en eten is niet voor niets zo populair.


Fietsen in Madrid met Nederlandse gids van Baja Bikes

Onze fietstours starten vanaf een centraal startpunt in het centrum. Samen met onze Nederlands sprekende gids ontdek je de highlights binnen no time op een leuke, veilige en milieuvriendelijke manier! We bieden de volgende fietstours aan:


Real Madrid is een echte must see. Ga fietsen in Madrid, bezoek het stadion en ontdek hoe een topclub eruit ziet. Voor de echte voetbalfans.

Heb een fantastische fietstour met een privégids. Fietsen in Madrid met je eigen gezelschap. Reserveer nu en betaal pas ter plaatse.


Dit maakt fietsen in Madrid veilig
Ben je enthousiast geworden maar vraag je je af hoe veilig het is om te fietsen in Madrid? De fietscultuur is de afgelopen jaren steeds normaler geworden in de Spaanse stad. Dankzij campagnes die automobilisten bewust moeten maken van fietsers op de weg, is het een stuk veiliger geworden op de weg. Hierdoor groeit het aantal fietsers nog steeds iedere maand, en is het zeker te stellen dat het een fietsvriendelijke stad is.


De leukste kindvriendelijke excursie is uiteraard: fietsen in Madrid! Veilige leerzame route. Met kinderkorting.

Huur een fiets en ontdek de hoofdstad van Madrid op je eigen tempo. Kom fietsen in Madrid!


Boek online en ga fietsen in Madrid

Reserveer je fietstour in Madrid om zeker te zijn van een plekje! Selecteer de tour naar keuze voor meer informatie en het boeking menu. Boeken is geheel veilig en hiervoor rekenen wij geen reservering- of annuleringskosten. Je ontvangt direct de boekingsbevestiging met alle informatie die je nodig hebt.

Naast fietsen in Madrid, bieden wij ook andere tours aan. Kijk hiervoor op onze Tours in Madrid-pagina.


Met school fietsen in Madrid langs de bekendste highlights? Geen punt! Veilig, educatief en leuk. Speciaal tarief voor schoolgroepen.

Heb je na de fietstour nog niet genoeg van je fiets in Madrid? Boek dan deze extra voordelige combi en huur de fietsen na de tour!


https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=12892&awinaffid=335707&clickref=&p=https%3A%2F%2Fwww.bajabikes.eu%2Fnl%2Ffietsen-in-madrid%2F

 

Bron: Baja Bikes


Beleef de Hoogtepunten van de hoofdstad Madrid