Ontdek Spanje » Spanje › kerst › kerstmis › kerstfeest in Spanje


Kerst en kerstfeest in Spanje

Kerst in Spanje: Dat is traditie en feest. Kom je met de kerst naar Spanje? Dan kom je waarschijnlijk tijdens de kerstvakantie! Dit betekent het kerstgevoel in de Spaanse warmte! 


Tijdens de kerst veranderen de sprankelende straten van de steden en dorpen in Spanje in een magische kerstwereld. Na deze vieringen gaat het nog een tijdje door want ook oudejaarsavond en driekoningen zijn speciale dagen in Spanje die je eigenlijk niet mag missen!

Kerst in Spanje is een compleet andere ervaring dan kerst in het koude Nederland! Dat zegt niet dat het kerstgevoel ontbreekt! Sterker nog, kerst tussen de palmbomen kan een ...

kerst-spanje

Kerstmis en traditie in Spanje. Er zijn veel kersttradities in Spanje. Denk bijvoorbeeld aan de vele kerststallen, maar ook aan de kerstloterij. Ben jij dit jaar de gelukkige? 

De kerstvakantie is tijdens de kerstdagen. Wil je deze kerstdagen ergens anders doorbrengen? Ga dan met de kerstvakantie naar Spanje toe! Maar waar? Er zijn bijna overal wel goede deals te vinden! 

Spanje autohuur

Grandioos Madrid is de stad van ‘Feliz Navidad, prospero año y felicidad’. Ben je tijdens de kerstdagen in Madrid? Dan kun je een hoop beleven! Het licht festijn van Madrid Río, of schaatsen in de stad!

kerst-spanje

Vier jij de kerst liever in de schitterende hoofdstad van Catalonië? Kerst in Barcelona betekent kerst met duizenden lampjes, vele kerststalletjes en een echte kerstsfeer! 

kerst-spanje

Kerst in Málaga betekent kerst vieren in een van de Spaanse steden waar dit het grootst gevierd wordt! Kerststalletjes in de haven, gezelligheid overal en een mild klimaat! 

Op zoek naar de grootste kerstmarkt van Andalusië? Deze vind je in Sevilla! Bij plaza de la Alameda in het centrum van Sevilla vind je wel meer dan 100 kraampjes! Kijk je ogen uit en boek!

Booking.com

De mooiste ontdekkingen in Spanje

Zoek je een bijzonder plaats om de kerst door te brengen? Je kunt dit natuurlijk in een hotel doen. Maar je kunt ook een bijzonder plekje vinden! Dit doe je door te zoeken naar de mooiste ontdekkingen in Spanje! Een bijzonder bed&breakfast of een sfeervolle woning in het midden van het centrum van een dorpje in Spanje? 

Ook interessant