Flight Bundle | Als je vaker gaat vliegen

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 19:57


Flight Bundle | Als je vaker gaat vliegen

Flight Bundle - Als je vaker gaat vliegen naar Spanje. is een KLM Flight Bundle misschien wel iets voor jou. Je legt vooraf de bestemming(en) en het aantal vluchten vast. En de datum van vertrek kies je pas als je zin krijgt om je koffers te pakken. Handig toch als je nu al weet dat je elke maand in Spanje moet zijn. Of omdat je dit jaar zeker zes citytrips wilt maken. Of je hebt de luxe van een vakantiehuis, waar je met je gasten vaker gebruik van wilt maken.

 

Heb je een bundel gekozen, dan houden we op elke vlucht een stoel voor je vrij, ook in het weekend en schoolvakanties! En omdat je vooruit hebt betaald, is de prijs al bepaald. Handig en vaak een stuk voordeliger.

 

De totaalprijs van jouw KLM Flight Bundle hangt af van jouw keuzes. Hoe meer vluchten en hoe flexibeler je bent met boeken, hoe lager de prijs per vlucht en bundel!


sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
De Jong- zonvakanties Spanje Eliza was here!
Solmar Zon bestemmingen - Spanje

Je stelt je eigen Flight Bundle samen in 5 stappen:

#1. Bestemming(en)
Waar wil je allemaal met ons naartoe vliegen? Kies één of meerdere steden binnen Europa.

#2. Aantal vluchten
Zien we je elke week aan de gate verschijnen of om de vier maanden? Bepaal zelf hoeveel retourtjes je in de bundel wilt. Minimaal 3 en maximaal 30. Hoe meer je kiest, hoe lager de prijs per vlucht.

#3. Flexibiliteit
Ben je van de spontane acties of plan je alles van tevoren in? Je kunt bij ons instellen hoeveel dagen van tevoren je uiterlijk nog kunt boeken. Van 4 uur tot maximaal 180 dagen. Hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs van je vluchten. En je keuze qua flexibiliteit geldt voor je gehele bundel.#4. Aantal delers
Is jouw bundel voor jezelf of deel je hem graag met anderen? Je kunt minimaal 1 en maximaal 9 personen in je bundel opnemen. Hoe lager het aantal delers, hoe lager de prijs per vlucht (dat is jammer ja, ik hoor het je denken, maar het is nog steeds voordelig hoor als je met zijn negenen op een KLM Flight Bundle staat;-).

#5. Betalen
Net wat je zelf wilt: je betaalt alles in een keer of gespreid in termijnen. En je bespaart met je bundel boekingskosten, want die betaal je slechts eenmalig in plaats van € 10 per boeking.

Nieuwsgierig geworden? En van plan binnen nu en een jaar minimaal drie keer heen en weer te vliegen in Europa?

Bekijk dan de actuele prijzen op de website van KLM Flight Bundle.

 

Bron: KLM