Málaga, paviljoen El Balneario de los Baños

Gepubliceerd op 3 februari 2019 08:02Málaga, paviljoen El Balneario de los Baños

Málaga, paviljoen El Balneario de los Baños - Een leuk eet- en drinkadresjes is het paviljoen El Balneario de los Baños del Carmen in Málaga. 

 

EEN UNIEKE PLEK MET UITZICHT OP ZEE

Het paviljoen El Balneario de los Baños del Carmen werd al geopend in 1918. Al snel was er wegens succes niet alleen een paviljoen te vinden, maar ook een pier, restaurant en de eerste tennisbanen van Málaga.

Een tijd van verval kwam echter ook. Met het gelijknamige restaurant dat er nu is gevestigd, El Belneario (Calle Bolivia) weten ze de glorie van eerdere tijden toch weer te herstellen.

Op een perfecte locatie mét een enorme dosis geschiedenis vind je misschien wel het beste terras van Málaga; je kijkt uit op de Middellandse Zee en de ‘skyline’ van de stad. Het eten is dik in orde en verser dan vers, nog een goede reden om erheen te gaan.


Zonnige aanbiedingen naar Spanje


Een uniek restaurant in de Baños del Carmen, boordevol geschiedenis en met het beste terras van Malaga, met uitzicht op de Middellandse Zee sinds 1918.

 

Het restaurant ligt op 50 minuten lopen van het centrum en het is daarom verstandig met de bus te gaan. Met lijn 3 en 11 ben je – afhankelijk van waar je opstapt – binnen een kwartiertje en voor enkele euro’s op de plaats van bestemming.


Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond en zaterdag- en zondag namiddag live muziek.


Málaga, paviljoen El Balneario de los Baños

Adres

Calle Bolivia, 26

29018 Málaga, Spanje

 
Openingstijden:

Van zondag  t/m donderdag   08:30–00:00

op vrijdag en zaterdag    08:30–02:30

 
Reserveringen: elbalneariomalaga.com
Telefoon: +34 951 90 55 78
 
 
 
Bron: De Vakantiediscounter.nl    |    Auteur: Laura«