Ontdek Spanje » Informatie » Voordeel passen voor de stad Granada


Voordeelpas voor de stad Granada - Granada Card

Voordeel pas Granada - Granada Card. Ontdek Granada met veel korting: Bespaar veel tijd en geld in Granada op u trip, boek een toeristenkaart en geniet gelijk van de voordelen!

De GRANADA CARD bevat de toegangskaarten voor de belangrijkste monumenten in Granada en het openbaar vervoer.

Met de kortingskaart van Granada kunt u veel tijd en geld sparen als u naar een van de musea of naar een attractie gaat in Granada.Wij bieden u hier een kortingskaart aan zodat u niet meer in de rij hoeft te staan als u naar een van top musea's gaat of naar naar een top attractie gaat. Met de Granada Card hebt u bijvoorbeeld gratis toegang tot het openbaar vervoer maar ook hebt u korting op musea tot kortingen op tours en leuke activiteiten

 

Als u een stedentrip of een korte vakantie naar Granada maakt kan zeker de Granada Card, veel voordeel brengen .

 

100% MOBIEL! U HOEFT GEEN TICKETS TE PRINTEN! U KUNT GAAN WAAR U WILT, WANT HET TICKET WORDT PAS GEACTIVEERD ALS U DEZE VANAF DE TELEFOON HEEFT LATEN SCANNEN. BEKIJK MEER, BETAAL MINDER!

Met de GRANADA CARD kunt u gemakkelijk de stad te ontdekken en bespaart u tijd en geld. Reserveer alvast uw tickets voor het Alhambra, zodat u de lange wachtrij kunt ontlopen!

De GRANADA CARD

bevat de toegangskaarten voor de belangrijkste monumenten in Granada en het openbaar vervoer. U kunt ook gebruik maken van grote kortingen op andere toeristische attracties. 

Tevens is Er is een kaart voor kinderen (BONO Turistico INFANTIL) tussen 3 en 11 jaar met dezelfde musea en attracties als de volwassene kaart, maar voor een speciale prijs.
 
Alhambra en Generalife
Koop uw toegangsticket voor het Alhambra en Generalife, zonder naar het loket te gaan! De kathedraal, de koninklijke kapel, het klooster van la Cartuja, het klooster van San Jerónimo, Science Park en Museum Memoria de Andalucía zijn inbegrepen!
 

VANAF 1 JANUARI 2018 IS ER GEEN MOGELIJKHEID MEER OM UW TICKETS TE KOPEN BIJ HET ALHAMBRA. ALLEEN BEZOEKERS MET ONLINE TICKETS KUNNEN HET ALHAMBRA BEZOEKEN. 

 

Granada Card geeft toegang tot:
Alhambra en Generalife (+Nasrid Palace)
Kathedraal
Koninklijke Kapel
Klooster van la Cartuja
Klooster van San Jerónimo
Science Park Museum
Museo Caja GRANADA
Stadsbus: 5 richten op de lokale bus

Let op:
 Geldigheidsduur van de kaart is gedurende 3 opeenvolgende dagen (per dag, niet perioden van 24 uur)

Bono Infantil:
Dit is een kaart speciaal ontworpen voor kinderen van 3 - 11 jaar. Kinderen van 0 - 3 jaar hebben geen card nodig. Maar voor het Alhambra, is het verplicht om een gratis ticket te halen aan de kassa van dit monument.

 
Hoe werkt het?
  • Kies de datum dat u het Alhambra wilt bezoeken. 
  • Kies het tijdslot dat u het Alhambra wilt bezoeken op die dag: ochtend (van 8.30u tot 14.00h) of middag (van 14.00u tot 20.00u). 
  • Tijdens het boekingsproces wordt er gevraagd welke datum u de tickets wilt ophalen. U krijgt een tijdslot voor het Nasrid Paleis voor het tijdslot dat u gekozen heeft (ochtend of middag). Wij zouden u willen vragen om beschikbaar te zijn tijdens het hele tijdslot (8.30u tot 14.00u of 14.00u tot 20.00u).
  • Na uw bestelling ontvangt u van ons een voucher binnen 24 uur.
 
Met uw ticket kunt u direct naar het Alhambra. Wanneer u de tickets wilt gebruiken voor het openbaar vervoer kunt uw ticket voor het openbaar vervoer ophalen bij een aantal ophaallocaties in het centrum. De ophaallocaties worden gecommuniceerd in de voucher die u ontvangt na uw reservering.