Ontdek Spanje » Alternatieve Spaanse stedentrip voor Barcelona c.q. ValenciaAlternatieve Spaanse stedentrip voor Barcelona

Alternatieve Spaanse stedentrips 

voor Barcelona c.q. Valencia

Stedentrips Spanje

Stedentrips Spanje - Alternatieve Spaanse stedentrip voor Barcelona - Zoekt u een alternatieve stedentrip?  Hier vindt u de mooiste Spaanse steden als alternatief voor Barcelona. Wij hebben enkele alternatieven voor u op een rijtje gezet. Welke stedentrip kiest u voor de volgende citytrip?


Het trotse Spaanse Baskenland met de stad Bilbao

Alternatieve Spaanse stedentrip voor Bilbao - Zoekt u een alternatieve stedentrip? Hier vindt u de mooie Spaanse stad Bilbao. De stad Bilbao is de drijvende kracht van de economische en sociale ontwikkeling en de modernisering van de Golf van Biskaje. De grote projecten zoals: Het Guggenheimmuseum, het Congrescentrum, Muziekpaleis Euskalduna, de metro van Norman Foster, het vliegveld van Calatrava, en de de torens die ontworpen zijn door de architecten Arata Isozaki en César Pelli. Zijn voorbeelden van de modernisering en vernieuwing van Bibao.

Bibao is omgeven door een vruchtbaar landschap, bergen, stranden, steile kusten en bossen die van Bilbao een stad maken die zeker een bezoek waard is. Neem daarbij het moderne wegennet en de goede naverkeer hier door kun je de nabij gelegen Baskische hoofdsteden Vitoria en San Sebastián, goed te bereiken zijn.

 

Stedentrips Bilbao


Het heerlijke en gezellige San SebastiánBent u al eens in Almería geweest?


Laat jezelf pamperen in Palma de Mallorca

Alternatieve Spaanse stedentrip Palma de Mallorca

Alternatieve Spaanse stedentrip Palma de Mallorca - Wanneer je na 2 uur vliegen het vliegtuig uitstapt, komt meteen de rust je tegemoet die de groene omgeving uitstraalt. Op heel het eiland ontbreekt het zeker niet aan de Spaanse cultuur. De hoofdstad Palma de Mallorca is een mooie Spaanse stad met veel tapasbarretjes, palmbomen en aantrekkelijke winkels. Liefhebbers van steden kunnen hier genieten van het strand, de uitgaansgelegenheden en restaurants. Niet voor niets is deze stad gewild bij jongeren die zo vanuit hun accommodatie de boulevard op willen lopen en zo alle hotspots van de stad willen ontdekken. In de zomer zijn er ook veel festivals en live muziek waar jong en oud van genieten. Grote pleinen, de kathedraal, statige gebouwen en musea zijn te bewonderen als je een wandeling door de stad maakt.

 

Niet voor niets riep de  Sunday Times Palma de  Mallorca in 2015 uit tot Best city in the world. Mij verbaast het niets. Deze fijne stad herbergt een van de grootste oude centra van Spanje. Datzelfde oude centrum is ook nog eens voor het grootste gedeelte voetgangersdomein en daarnaast zijn er maar liefst tien stranden en de chique jachtclub in Palma de Mallorca.