Ontdek Spanje » Spaanse eilanden » Canarische eilanden » Reisaanbod Tenerife


Reisaanbod naar Tenerife - Spanje

Reisaanbod naar Tenerife - Reisaanbiedingen en vakantieaanbiedingen naar het Canarische eiland Tenerife, Spanje. Hier vindt u een groot vakantie aanbod naar Tenerife! Boek een goedkope zonvakantie bij de hieronder genoemde reisorganisaties. Die bieden u verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen aan voor een onvergetelijke en zorgen vrije vakantie op Tenerife!Reisaanbod & Vakantie aanbiedingen naar Tenerife

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties kunt u een keuze maken aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen. Door op het logo van u keuze te klikken vindt u een overzicht aan diversen zonvakantie en strandvakanties naar Tenerife, Spanje!


Voordelige vakanties naar Tenerife - Hier schijnt de zon!
Klik op het logo van u keuze en u vindt een groot vakantieaanbod aan vakanties

sunweb-zonvakantie-Spanje
zonvakantie-tui, Spanje
zonvakantie-Spanje
kras-vakantiereizen Spanje
Reisburo-zonvakantie
Trivago hotel vergelijker
Solmar Zon bestemmingen - Spanje
De Jong- zonvakanties Spanje
Eliza was here!
Vliegtickets Spanje


Santa Cruz de Tenerife
De hoofdstad van Tenerife is het aan de oostkust gelegen Santa Cruz de Tenerife: een grote stad met een belangrijke haven voor vracht- en cruiseschepen en tevens doorvoerhaven voor o.a. de andere Canarische eilanden. Het is tevens een van de hoofdsteden van de Canarische archipel. Van 1833 tot 1927 was Santa Cruz de Tenerife de enige hoofdstad van de Canarische Eilanden, totdat in 1927 werd bepaald dat ook het op Gran Canaria gelegen Las Palmas de Gran Canaria een van de hoofdsteden van de archipel is. Tot de dag van vandaag is de situatie nog zo dat er dus twee hoofdsteden van de Canarische eilanden zijn.

 

Ontdek de mooiste plekjes op Tenerife

Tenerife is het grootste Canarische eiland en staat bekend om haar zwarte stranden, eindeloze wandelpaden en prachtige natuur. Ook zijn er veel leuke adresjes waar je culinair kan genieten of een lokaal drankje kan drinken. In de keuken van Tenerife staan vis, groentes en aardappelen centraal. Wij kiezen vaak voor de vers gevangen vis als zeebrasem die simpel wordt bereid met wat knoflook, peper en olijfolie. Ook geitenvlees en konijn behoren tot de lokale producten waar veel mee gekookt wordt. Wij hebben een aantal plekjes op Tenerife ontdekt waar je van de traditionele keuken kan genieten!Terwijl ik met een bonkend hart het stuur steeds steviger vast begin te houden, herinner ik mezelf er aan dat het uitzicht straks alles waard zal zijn. Nog maar een paar haarspeldbochten te gaan. Als ik uiteindelijk aan de andere kant van de berg aan kom, kijk ik mijn ogen uit. Tenerife is een constante speurtocht naar verborgen schatten, overal zijn prachtige landschappen te ontdekken. Het enige wat je hoeft te doen is in een auto te springen en op zoek te gaan. En… dapper genoeg om de meest adembenemende wegen te durven nemen. Dan ontdek je echt de mooiste plekjes!

 

El Burgado
Verscholen tussen de bananenbomen en vlakbij de zee ligt El Burgado. Dit is een leuk adresje om aan het einde van de middag te genieten van een drankje. Maar ook eten is hier heerlijk! Het restaurantje heeft een schitterend uitzicht over de natuur, bergen en de rotsachtige baai. Aan het plafond hangen vissersnetten. Proef hier zeker de octopus met paprika of de rode baars met knoflook die langzaam is gegrild. Je vindt El Burgado aan de Playa La Arena, 38640 Buenavista del Norte.