Ontdek Spanje » Kerstvakantie


Kerstvakantie in Spanje

De kerstvakantie loopt van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020.

Vier jij de kerstvakantie 2019/2020 in Spanje? Hier vind je inspiratie, tips en aanbiedingen voor een goedkope zonvakantie tijdens de kerstdagen! Vier de kerstvakantie in Spanje!

Eerst de grote vraag: waar ga je heen? Wil je naar een zonnige bestemming zoals deze vakantievierder hieronder? Kijk dan snel verder want dit soort kerstvakantie aanbiedingen zijn voor goede prijzen in Spanje te boeken!

Reisaanbod kerstvakantie Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vind je een groot aanbod van verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor jouw kerstvakantie naar Spanje. Vier kerst aan de Spaanse kust, op de Canarische eilanden of op de Balearen! Hier vind je altijd wel een vakantie die aan al je wensen voldoet!Op de afbeelding hiernaast lijkt het beslist geen kerst! Toch kun je zo kerst vieren tijdens de kerstvakantie op bijvoorbeeld de Canarische Eilanden! Dit zijn de Caribbean van Spanje! Een subtropisch eiland dat in 4 uur bereikbaar is met het vliegtuig! De temperaturen liggen hier in de winter relatief hoog! Naast het genieten van de zon kun je prachtige wandelingen maken in de vulkanische, bergachtige binnenlanden. Of bezoek de hoogste berg van Spanje (3718m hoog!): el Teide op Tenerife! Waar vind je kerstvakantie pakketten beter dan bij D-reizen?


Kerstmuziek op het strand? Jingle Bells aan de Spaanse costa! Dat kan! De beste kerstvakantie deals vind je toch wel op de Canarische Eilanden, maar ook kerst in bijvoorbeeld Málaga wordt de laatste jaren steeds populairder. De Duitse kerstmarkten maken plaats voor de Spaanse kerstmarkten, en dat alles in de hitte! Is de kerstvakantie 2020 voor jou het beste vanuit een resort? Ontsnap aan de Hollandse kou en geniet van de winter in de zon! En een van de beste websites om de beste deals te vinden is Suntip!


Zie je jezelf al zitten aan dit resort in het midden van de kerstvakantie? TUI heeft een groot netwerk met hotels, reisorganisaties en zelfs eigen vliegtuigen en een aantal internationale vliegtuigmaatschappijen! Dankzij dit grootste aanbod van vakanties en uitgebreide netwerk vind je bij TUI de beste vakantiedeals! Dus... Spendeer de kerstvakantie in Spanje! Of het nu wintersport, zonvakantie of een echte kerstreis is! Het grootste aanbod vind je op TUI!


Naar de zon met de kerstvakantie?

De meeste mensen blijven thuis tijdens de kerstvakantie. De kerstdagen doorbrengen met familie is natuurlijk ook waar de kerst om gaat. Wil je een jaar eens iets anders dan de dagen voor kerst doorbrengen met cadeautjes-stress en de hoop op een witte kerst? Boek dan een vakantie naar Spanje! Met de beste vakantie-aanbieders die jou kunnen begeleiden en een mooi pakket kunnen samenstellen! Een kerstvakantie kan ook een zonvakantie zijn!


Kerstvakantie 2020 wordt een zonvakantie

Kiezen tussen de hoop op een witte kerst en uiteindelijk sneeuw, of zon? Voor de meeste mensen geen realistische optie omdat je dan naar een ander werelddeel moet reizen. Of toch niet? Spanje biedt het ideale klimaat en de omstandigheden. En het is relatief dichtbij! Zeker het zuiden van Spanje en de Canarische Eilanden staan bijna garant voor zon.  Zo wordt de kerstvakantie 2020 in Spanje toch nog een zonvakantie!Een huurauto zonder zorgen

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. De huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. En dat alles tegen een mooie prijs! 

Spanje autohuur