Ontdek Spanje » Huelva » Isla Cristina


Op vakantie in Isla Cristina

Ontdek en beleef de Andalusische stad Isla Cristina. Ontdek Isla Cristina en zijn bezienswaardigheden, vakantietips, reisinformatie, monumenten, gebouwen en nog veel meer leuke informatie voor een heerlijke onbezorgde vakantie naar de stad Isla Cristina.

In de Spaanse provincie Huelva in de regio Andalusië ten westen van de stad Huelva aan de Costa de la Luz ligt het stadje Isla Cristina.Isla Cristina ligt op 10 km van de grens met Portugal en op 45 minuten rijden van Huelva. Isla Cristina is een charmante vissershaven, omgeven door verschillende beschermde natuurgebieden zoals Marismas de Isla Cristina en pijnboombossen waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

ISLA CRISTINA heeft 12 kilometer mooie goudgele stranden en een prachtige natuur met pijnboombossen, ook gezellige winkeltjes en watersportmogelijkheden zoals onder andere snorkelen, snorkelen, duiken, kayakken en windsurfen.

In de tweede helft van de 18e eeuw, vestigden zich in dit gebied vissers uit Catalonië al waren er al vissers uit het land zelf, maar zonder een vaste verblijfplaats.

Op vakantie in Isla Christina Op vakantie in Isla Christina
Op vakantie in Isla Christina

De mooie, goudgele stranden zijn bij elkaar ongeveer 12 kilometer lang en er zijn diverse watersporten te beoefenen zoals snorkelen, duiken, kayakken en windsurfen. Isla Cristina beschikt over diverse beschermde natuurgebieden en pijnboombossen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen om deze prachtige natuur te ontdekken.


Reisaanbod vakantie Isla Cristina, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vindt u een groot aanbod aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor u vakantie naar Isla Cristina, Door op het logo van u keuze te klikken vindt u groot vakantieaanbod aan vakanties naar Isla Cristina. Bent u op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusive vakantie? Hier vindt u altijd wel een vakantie naar Isla Cristina die aan al u wensen voldoet!

Bekijk hier de beste prijzen
De meeste van onze bezoekers vonden de leukste prijzen voor Isla Cristina bij:- Spanje is wat je wilt, Spanje is wat je nodig hebt -