Ontdek Spanje » Huelva » Isla Cristina


Op vakantie in Isla Cristina

Ontdek en beleef de Andalusische stad Isla Cristina. Ontdek Isla Cristina en zijn bezienswaardigheden, vakantietips, reisinformatie, monumenten, gebouwen en nog veel meer leuke informatie voor een heerlijke onbezorgde vakantie naar de stad Isla Cristina.

In de Spaanse provincie Huelva in de regio Andalusië ten westen van de stad Huelva aan de Costa de la Luz ligt het stadje Isla Cristina.Op minder dan 10 kilometer van de grens met Portugal vind je Isla Cristina. Het is een mooie vissershaven. Om de stad heen vind je beschermde natuurgebieden zoals Marismas de Isla Cristina, de stad Huelva, maar ook mooie bossen die perfect zijn om te wandelen en om te fietsen.

Prachtige stranden heeft Isla Cristina ook. 12 kilometer maar liefst, en ze zijn goudgeel met prachtig zand! Je kunt dus prima zonnen, maar ook watersporten. Snorkelen, duiken, golfsurfen, windsurfen, kitesurfen en kajakken kun je hier prima doen.

Op vakantie in Isla Christina Op vakantie in Isla Christina
Op vakantie in Isla Christina

Reisaanbod vakantie Isla Cristina, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vind je een groot aanbod aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor een vakantie naar Isla Cristina. Door op het logo van jouw keuze te klikken vind je een groot vakantieaanbod aan vakanties naar Isla Cristina. Ben je op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusive vakantie? Hier vind je altijd wel een vakantie naar Isla Cristina die aan al jouw wensen voldoet!

Bekijk hier de beste prijzen

De meeste van onze bezoekers vonden de leukste prijzen voor Isla Cristina bij:- Spanje is wat je wilt, Spanje is wat je nodig hebt - 


Bron: Wikipedia en Spain.info