Ontdek Spanje » Fietsen door ValenciaFietsen door Valencia

Fietsen door Valencia - Fietsen door Valencia met een Nederlandse local als gids. Ga Valencia ontdekken op de fiets met een Nederlandstalige als gids en beleef alle highlights van deze bruisende stad.

Welke route wil jij gaan fietsen in Valencia? Deze fietstours door de stad Valencia zijn geschikt voor zowel jong als oud. 

Hier vind je voor u fietstour informatie, inspiratie en tips voor een fijne fietstocht en geniet van een onbezorgde Fietstour met de mooiste bezienswaardigheden van Valencia.

Al onze Tours door Valencia zijn met: Nederlandstalige gids.

Maak je stedentrip compleet met deze populaire fietstour! Kom fietsen in Valencia en laat je door een gids meenemen langs de highlights.

Fiets in Valencia met Nederlandse gids langs de highlights en ga achteraf lekker tapas eten. Deze tour is met recht een topper. E-bike beschikbaar!


Rondleidingen
Alle tourd op deze pagina in Valencia worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Dit is leuk want zo is de tour extra goed te volgen voor jong en oud! Jouw gids woont zelf al jaren in Valencia en weet daardoor de aller mooiste plekjes in de hele stad te vinden.


Fietshuren - Gaat U op vakantie naar de stad Valencia? Ga dan een fiets huren en ontdek de Bruisende stad lekker op de fiets en het is ook nog eens veilig, leuk en milieu vriendelijk. 

Ga je met Kinderen naar Valencia? De ervaring leert dat een ontspannen fietstour ook voor jonge stedentrippers dé manier is om deze leuke stad te ontdekken. 


Wandel en fietstours in Valencia

Valencia is een leuke en veilige stad om per fiets te ontdekken. Jouw gids maakt het fietsen door Valencia nog leuker doordat hij of zij veel weet te vertellen over alle bezienswaardigheden die je tegenkomt. Welke bezienswaardigheden dit zijn hangt af van het soort tour dat je boekt. Verken je liever een kleiner deel van de stad grondig? Boek dan een wandeltour. Welke tour je ook kiest, de tours in Valencia worden altijd begeleid door een Nederlandstalige local die alles weet van het leven in en rondom Valencia!


Zin om Valencia te zien maar niet met een hele groep? Kies dan voor deze persoonlijke tour in Valencia met Nederlandse privé gids.

Na de fietstour is er nog veel meer te zien in Valencia! Ga voor de Valencia fietstour en fietshuur combinatie en huur de fietsen extra voordelig.


Boek een tour online
Graag zekerheid over beschikbaarheid ? Boek dan nu een van onze tours in Valencia zonder reserveringskosten! Selecteer de tour naar keuze voor meer informatie en het boekingsmenu.

Bezig met de organisatie van een groepsreis naar Valencia? Vraag naar een groepstarief. Je stedentrip in Valencia begint pas echt met een van de tours van Baja Bikes!


Maak een Fietstour door het bruisende stad Valencia, laat de warme zeebries terwijl je de Turia-tuinen bezoekt lekker door U haren waaien, fiets langs de oude historische monumenten, musea, universiteiten, en bruggen van de oude stad. Fiets door naar de moderne architectuur van de nieuwe stad.


Bron: Baja Bikes