Ontdek Spanje » Fietsen in MálagaFietsen in Málaga

Málaga Fietstour & Fietshuur

Fietsen in Malaga - Een prettige fietstour met Nederlandse gids, de manier om Málaga te ontdekken en te beleven!

Fietsen in Malaga, een andere manier om de stad Málaga te ontdekken. Een fietstour langs de bezienswaardigheden op een prettige, veilige en leuke wijze.

 

De stad wordt omgeven door bergen waar twee rivieren doorheen kruisen. Daardoor is het een erg leuke stad om door te fietsen. De temperatuur is er vaak erg lekker en de zon laat zich veel zien. Grote kans dus ook dat je lekker bijkleurt tijdens een van de tours in Malaga! Alle tours in Malaga worden begeleid door ervaren gidsen. We starten in het centrum, dus de kans dat het dichtbij je hotel is, is zeer groot.

 

Tours in Malaga met gids

 

Welke van de bovenstaande tours in Malaga je ook besluit te boeken, jouw gids is altijd een Nederlandstalige local. Op deze manier is de informatie heel toegankelijk en de tour extra leuk. Naast dat de gids veel vertelt over de bezienswaardigheden in deze fantastische stad, heeft de gids ook persoonlijke tips op het gebied van restaurants en leuke winkels paraat! Hier kun je dan op eigen gelegenheid naar toe, na afloop van een van onze tours in Malaga.

 

Boek een van onze tours in Malaga online

Enthousiast geraakt en zie je jezelf al fietsen door deze fantastische stad? Boek dan direct de tour naar keuze via onze website. Dit is heel eenvoudig, uiteraard veilig en zonder bijkomende annulerings- of reserveringskosten. Selecteer de tour naar keuze voor meer informatie en het boeking menu.


No.1 Fietstour in Málaga. Perfect begin van je stedentrip. In 3 uur langs de mooiste highlights van de stad van Picasso. Een topper!

Een combinatie van de Spaanse keuken met een Hollandse gewoonte tijdens deze Tapas Fietstour in Málaga met heerlijke tapas!Kies niet voor een tour in Malaga maar voor losse fietsverhuur en ontdek deze prachtige stad op je eigen tempo!

Deze combinatie van de highlights fietstour en fietshuur de rest van de dag is ideaal! Ontdek de stad met gids en ga daarna zelf op pad.

 

Bron: Baja Bikes


Goedkope vakanties naar Málaga - Dan daar schijnt de zon!!!!!!