Ontdek Spanje » Tickets voor Sagrada FamiliaSagrada Família in Barcelona

Sagrada Familia in Barcelona - Informatie en tips over de Sagrada Familia deze roemrijke basiliek in Barcelona zoals: tickets voor de Sagrada Familia, openingstijden Sagrada Familia en nog veel meer informatie over zien, doen in en om de Sagrada Familia


Sagrada Familia - Basílica y Templo Expiatorio de la Sagrada Família

De Sagrada Familia deze roemrijke  basiliek in Barcelona, naar een ontwerp van de wereld vermaarde architect Antoni Gaudí.

De naam betekent Heilige Familie. Sinds het leggen van de eerste steen in 1882 wordt bijna voortdurend aan de kerk gebouwd. Alleen gedurende de Spaanse Burgeroorlog heeft de bouw enkele jaren stilgelegen. De huidige officiële opleveringsdatum is in 2026. De bouwdirectie houdt het erop dat het gebouw "klaar zou kunnen zijn ergens in het eerste derde van de 21ste eeuw". De snelheid waarmee de bouw vordert, is voor een groot deel afhankelijk van de giften die bezoekers binnenbrengen. De bouw duurt inmiddels zo lang, dat reeds voltooide gedeelten inmiddels gerenoveerd moeten worden. Hoewel de kerk nog niet klaar is werd zij op 7 november 2010 door paus Benedictus XVI tot basiliek gewijd.

Adres

C / Mallorca 401

08013 Barcelona

 

Tel:  932 080 414

E-mail: informacio@sagradafamilia.org

Website: Sagrada Familia

 

Metro: Sagrada Familia (blauwe lijn, L5) en (paarse lijn, L2).

Ook de Hop-on Hop-off bus heeft een halte bij de Sagrada Familia.

 

Openingstijden:

Oktober t/m maart: 09:00 -18:00 uur

April t/m september: 09:00 -20:00 uur

25 en 26 december - 1 en 6 januari: 09:00 -14:00 uur

 

Rolstoelen

Sagrada Familia is compleet toegankelijk voor rolstoelen.

Selecteer de categorie 'disabled' wanneer u uw tickets koopt.

 

Mobiele tickets: worden geaccepteerd.


TIP: Online Tickets Sagrada Familia

La Sagrada Familia is wel een van de meest bezochte attracties in Barcelona. Elk jaar wordt La Sagrada Familia door ongeveer 4,5 miljoen mensen bezocht. Wilt u deze basiliek in Barcelona ook gaan bezoeken? 

Dan moet u zich op instellen dat u voor een ticket een beetje tijd mee moet brengen dan hier staan meestal lange wachtrijen.

 

Ons advies is: ga voor een combinatieticket,  hierbij is inbegrepen toegang  Sagrada Familia, de torens en een audiogids.

 

Een andere goede tip is een Barcelona City Pass te kopen, dit is inclusief: Sagrada Familia Tickets, Park Guell tickets, Airport transfer, Hop on, Hop off toeristenbus tickets en 20% Korting op de top Musea/Attractie zoals: Casa Battlo,  Casa Mila, Camp Nou Experience en nog veel meer!

 

Maar u kunt ook een ticket online kopen, behalve reguliere tickets zijn er ook tickets met begeleiding, tickets met toegang tot de torens en tickets met een audio guide.


Sagrada Familia: ticket  met voorrang

Barcelona Card:

3, 4 of 5 dagen met kortingen

Rondleiding & toegang met voorrang


Snelle toegang: Rondleiding Sagrada Familia & torens

Sagrada Familia: Skip-the-Line rondleiding met torens

Sagrada Família: toegang & rondleiding met voorrangSpanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt