Ontdek-Spanje » Fietsen in Alicante - Huur een fiets in Alicante


Een Fiets huren in Alicante

Ontdek de stad op een leuke manier!

Alicante Fiets Huren - Huur een fiets in Alicante eenvoudig en goedkoop, een leuke manier om de stad Alicante te verkennen! Boek nu al vanaf €9,-Een Fiets huren in Alicante: eenvoudig en goedkoop

Fiets huren in Alicante? Dat kan ook gewoon bij Baja Bikes. Fietsen in deze Spaanse stad wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, je ziet steeds meer fietspaden en de stad is erg fietsvriendelijk. 

Bovendien schijnt de zon bijna altijd. Je kunt langs de mooie stranden fietsen of gewoon lekker door het centrum, langs de haven en parken. Naast dat het een avontuur is en een leuke manier om de stad te verkennen op de fiets, is het ook ideaal om van je hotel naar het strand of de stad te gaan. Je verplaatst je makkelijk en snel en daarnaast ben je ook nog lekker in de buitenlucht. Geniet optimaal van je vakantie!

Prijzen fietsen huren in Alicante

 Halve dag €9,00

  24 uur €15.00

  2 Dagen €24,00

  3 Dagen €32,00

  4 Dagen €38,00

  7 Dagen€55,00

Liever op een E-bike? Dat kan natuurlijk ook! Dit kost €18,- voor vier uurtjes en €24,- per dag. Onze winkel is gelegen in het centrum van de stad, vlakbij de haven en het strand.  Heb je de fietsen liever naar je hotel gebracht? Dat kan natuurlijk ook gewoon op aanvraag. Mail ons naar info@bajabikes.eu met het hoteladres en dan maken wij het voor je in orde.

 

Los fietsen huren in Alicante of op pad met een gids?
Fietsen huren in Alicante is een leuke manier om de stad te leren kennen. Echter leer je Alicante pas op zijn best kennen met een locale gids. Lees hier meer over onze  tours in Alicante. Reserveer altijd op tijd via onze website om zeker te zijn van beschikbaarheid. Je kunt bij ons reserveren zonder extra kosten en de betaling is pas ter plaatse.  Waar wacht je nog op? Kom fietsen huren in Alicante en ontdek deze zonnige bestemming!

Kies voor één van de tours in Alicante! Ideaal tijdens je stedentrip of vakantie aan de Costa Blanca. Een breed strand, palmbonen, een luxe haven, een fijne boulevard en tal van bezienswaardigheden maken het tot een top bestemming. Reken daar de zon bij en je kunt je voorstellen dat het heel fijn is om hier doorheen te fietsen. 

Boek een fietstour met Baja Bikes en ontdek deze mooie stad op een te gekke wijze. Onze tours in Alicante zijn veilig, leuk en informatief. Bovendien ook nog eens heel toegankelijk en daardoor geschikt voor iedereen.

Leuke tours in Alicante en zijn omgeving

Een enthousiaste gids neemt je mee tijdens een van de tours door Alicante of directe omgeving. zoals: strand, de haven vol met luxe jachten en zeilschepen, de boulevard Explanada de España en het Kasteel van Santa Barbara. Leuk om te weten: vroeger heette de stad ´Al Lucant´ waardoor de naam is ontstaan. 

De mooiste ontdekkingen van Spanje:

Zoek je een bijzonder plaats om te overnachten een sfeervolle vakantiewoning een heel bijzonder plekje waar je heerlijk kunt genieten in een bed & breakfast of een fijn hotelletje? Echt plekjes voor levensgenieters! Ieder plaats is origineel, maar vooral ‘heel fijn-om-er-te-te-zijn’!

Misschien ook interessant: