Ontdek Spanje » Voorjaarsvakantie › Andalusië‎ › Voorjaarsvakantie Costa del Sol, Spanje


Voorjaarsvakantie Costa del Sol

Costa del Sol voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie Costa del Sol, Spanje - Hier vindt u voor u  voorjaarsvakantie informatie, inspiratie en tips voor een goedkope zonvakantie naar de Costa del Sol.  Ontdek, beleef en geniet van een fijne onbezorgde vakantie naar de Costa del Sol met de beste deals en een groot aanbod aan goedkope zonvakanties voor u voorjaarsvakantie.


Reisaanbod voorjaarsvakantie Costa del Sol, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties op het logo van u keuze te klikken, hier vindt u een groot vakantieaanbod aan voorjaarsvakanties naar de Costa del Sol.  Bent u op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusieve vakantie? Hier vindt u altijd wel een vakantie naar Costa del Sol die aan al u wensen voldoet!

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje Reisburo-zonvakantie kras-vakantiereizen Spanje
Avontuurlijke activiteiten in Spanje
Trivago hotel vergelijker
De Jong- zonvakanties Spanje

De Spaanse Costa del Sol - Spaanse zonnen kust.

De Spaanse zonnekust is ongeveer 300 km lang en bevindt zich tussen landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. Deze kust ligt in de drie provincies Málaga, Cádiz en Granada waarbij Málaga wel de belangrijkste stad aan de Costa del Sol is. Málaga vormt de scheiding tussen het toeristisch westelijk deel met de badplaatsen Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Mijas, Manilva en Estepona en het oostelijk deel van de Costa del Sol met de plaatsen Torre del Mar, Vélez-Málaga, en Nerja.

Een huurauto zonder zorgen

altijd transparant en eerlijk

Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Gaat er toch iets mis? Geen paniek. Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten we niets weten.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Vissersdorpjes

Bijna alle plaatsen aan de Costa del Sol zijn oorspronkelijk een vissersdorpje en hebben een pittoreske kern met smalle straatjes en knusse pleintjes. Naast overeenkomsten hebben de plaatsen ook hun eigen kenmerken. In Nerja bijvoorbeeld vind je het ‘Balcon de Europa’, dat gebouwd is op een uitstekende rotspartij, waardoor het lijkt alsof je op een balkon loopt dat boven de zee hangt. Los Boliches in Fuengirola is de visserswijk waar nog een aantal kleine visserswoningen staan en waar je lekker kunt eten in visrestaurants. In Benalmádena vind je een prachtige haven in Moorse stijl en het dorpje Arroyo de Miel. Vanaf hier kun je met een kabelbaan 800 meter hoog de bergen in.De Costa del Sol

De Costa del Sol begint langs de kust in het dorpje Maro en herbergt van daaruit 115 kilometer aan mooie langgerekte stranden die door het gebergte landinwaarts worden beschermd waardoor er aan de kust een fijn klimaat heerst. De hoofdstad van de Costa del Sol is Málaga. Het aanzicht van Málaga wordt vooral bepaald door de Alcazaba en het Gibralfaro kasteel, de 2 best bewaard gebleven Arabische monumenten. Daarnaast heeft Málaga veel pleinen, tuinen, parken en terrassen. De schoonheid van Málaga is veel bezongen door dichters en Pablo Picasso vond hier zijn inspiratie, de zeeboulevard is dan ook in de stijl van en opgedragen aan Picasso.