Ontdek Spanje » Bruisend Valencia » Wat te zien en te doen in ValenciaWat te doen en wat te zien in Valencia

Wat moet u doen en wat moet u gezien hebben in Valencia - Wat is er allemaal te doen in deze bruisende stad? Valencia is een van de fijnste steden in Spanje om te bezoeken. Tijdens een stedentrip naar Valencia kunt u van kunst, cultuur, musea, monumenten en van vele leuke activiteiten genieten. Ontdek en beleef Valencia, ga van een heerlijke onbezorgde tijd in deze bruisende stad genieten

 

Beste adresjes
Als u naar de bruisende stad Valencia bezoekt, wilt u het beste adres voor een prima accommodatie, bezoek dan eens de wijk Ruzafa, Canovas, El Carmen in het historisch centrum van de stad Valencia. In deze wijken is s' avonds veel te beleven, gaat u voor rust of wilt naar het strand. Zoek dan één van de wijken aan het strand!
Ga heerlijk genieten van deze bruisende stad en bent u moe van het slenteren door de kleine straatjes pik een
leuk terrasje en ga genieten van een lekker wijntje of ander drankje!


Hotel tips

Als je een hotel boekt dat verder van het centrum ligt, denk er dan wel aan dat je dan wel op het openbaar vervoer aangewezen bent en deze rijden niet tot laat in de nacht.  Terwijl de restaurants, disco's en bars tot laat in de nacht geopend zijn.  Er rijden wel nachtbussen maar deze rijden niet regelmatig.

Het beste is bij de boeking van een hotel naar de postcodes te kijken, Postcode: 46001 ( centrum), Postcodes: 46002 en 46003 zijn de wijken die de eerste ring vormen.


Fietstips

Ontdek en beleefValencia eens op een andere manier, ontdek Valencia op de fiets met Nederlandstalige gids. of huur een fiets.

 

Rondleidingen
Alle fiets tours in Valencia zijn met een Nederlandstalige gids. Deze Nederlandstalige gids woont al jaren in de prachtige stad Valencia en weet zo de mooiste plekjes die Valencia rijk is!


Fietstours in Valencia

Als u een stedentrip naar  Valencia maakt, ontdek en beleef dan Valencia op de fiets. Valencia heeft vele km aan fietspaden, een leuke  stad om op zijn Hollands te ontdekken

Huur een fiets

 • Centraal gelegen
 • Kwaliteitsfietsen
 • Betrouwbaar
 • Voordelig
 • Helpdesk in het Nederlands
 • Inclusief slot 

Tapas en fietstour

 • Dé Fietstour in Valencia
 • Tapas eten & Highlights bezichtigen
 • Privégids (nederlands)
 • duurt ongeveer 3 uur
 • Met Ciudad de las Artes en las Ciencias

De beste tours & activiteiten in Valencia


Tips - Shoppen/Winkelen in Valencia

Winkelen en shoppen in Valencia - Shoppen en winkelen kun je in de leukste en mooiste winkelstraten en winkelcentra van Valencia. De stad Valencia is een heerlijke shop- en winkelstad, je vind dan ook vele winkelcentrums, shopping malls of centros comerciales zoals ze in Spanje worden genoemd.

Shoppen in Valencia - In Valencia kun je heerlijk shoppen, je moet wel weten waar zijn de beste winkels en waar de leukste boetiekjes in Valencia. Hier vindt u een aantal goede tips.


Winkelstraten in Valencia
Weet u waar in Valencia de leukste winkelstraten zijn?
Als u een stedentrip naar Valencia maakt, is het goed om te weten waar de bekendste en leukste winkelstraten van Valencia zijn.

Winkelcentra Valencia - Gaat u ook graag winkelen? lekker alle winkels dichtbij elkaar. Niet allemaal heen en weer lopen en dan toch  jouw lievelingswinkeltje niet meer kunnen vinden? Dan bent u in Valencia op de juiste plaats,

Markten in Valencia - De bekendste overdekte markten in Valencia zijn:  Mercado Central - Valenciaans: Mercat Central - Mercado de Ruzafa - Mercado Colón ook wel Columbus markt genoemd - Mercado Cabanyal .  


Tips - Bezienswaardigheden

Kom en bekijk de mooiste bezienswaardigheden van deze bruisende stad . Dan de stad Valencia is rijk aan bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Ontdek, beleef en bezoek de mooiste en leukste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. Hier vind u een overzicht van al deze prachtige bezienswaardigheden in Bruisend Valencia.Tips - Musea in Valencia

Houdt u van moderne kunst of klassieke kunst of misschien wel van beide. Er zijn in Valencia diversen museums. Houdt u van de klassieke schilderkunst ga dan naar "Bellas Artes" hier kunt u genieten van de schilderkunst van onder ander Velazquez, Goya en Ribalta maar hier vindt u ook een collectie beeldhouwkunst. Voor moderne kunst gaat u naar het IVAM dit is een museum voor moderne kunst. Wilt u eens zien hoe Valencia ooit is opgebouwd door de Romeinen die het Valencia in 138 voor Christus hebben gesticht, dan kunt u eens gaan kijken in het L’almoina.


Tips - Stedentrip naar Valencia

In Valencia is veel te ontdekken en te beleven, of u nu heerlijk wilt shoppen, Of eens fijn uit eten wilt gaan, misschien komt u wel voor de kunst of cultuur, of wilt u heerlijk naar het strand van een strandvakantie genieten, het is allemaal mogelijk in de bruisende stad Valencia. Het is in iedergeval een ideale stad om van een heerlijke een stedentrip te gaan genieten, boek een stedentrip via Bruisend Valencia boekt dan weet u in ieder geval dat u niet teveel betaald voor uw reis.


Tips - Reis- en vakantieaanbiedingen naar Valencia

Ontdek hier een groot aanbod aan stedentrips en reis- en vakantie aanbiedingen naar Valencia van verschillende aanbieders zodat u goed de prijzen kunt vergelijken zodat u van een heerlijke, en voordelige vakantie kunt gaan genieten