Ontdek Spanje » De mooiste Steden »  Een Spaanse stedentrip naar de zonStedentrip naar de zon Spanje

Een Spaanse stedentrip 

Stedentrip  Spanje - Hier vindt u voor u stedentrip informatie, inspiratie en tips voor een goedkope zonvakantie naar Spanje. Ontdek, beleef en geniet van een fijne onbezorgde stedentrip in Spanje met de beste deals en een groot aanbod aan goedkope zonvakanties voor u Stedentrip.


Stedentrip Spanje

Reisaanbod Stedentrips naar Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vindt u een groot aanbod aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor u Stedentrip naar Spanje. Door op het logo van u keuze te klikken vindt u groot aanbod aan Stedentrips naar Spanje. Bent u op zoek naar een Stedentrip? Hier vindt u altijd wel een Stedentrip die aan al u wensen voldoet!

 

Een Spaanse stedentrip met cultuur, zon, zee én strand

De Spaanse steden Barcelona, Cádiz, Valencia, Alicante en Málaga liggen allemaal aan zee, zodat u een combinatie van een stad én strandvakantie kunt maken. Door deze heerlijke ligging kun je heerlijk de cultuur van deze steden beleven maar ook heerlijk van zon, zee en strand genieten.

 

De Populairste stedentrips bestemmingen

Met onze stedentrips ontdek je de populairste steden van Spanje! Bekijk eens wat zo speciaal is aan deze steden en laat je lekker verrassen.Weekendje Spanje

Tijdens een weekendje Spanje staat genieten centraal. Of je nu kiest voor een zonvakantie in Malaga of liever door de straatjes van het bruisende Barcelona struint. Natuurlijk kan je ook hier heerlijk relaxen op het goudgele zand van Barceloneta Beach! Of ga voor een stedentrip naar Madrid: de kunstzinnige hoofdstad van Spanje. Bezoek hier een van de vele beroemde musea of neem een kijkje in het immense voetbalstadion van Real Madrid. Waar je ook verblijft tijdens een vakantie in Spanje: overal proef je de lekkerste tapas geserveerd met een heerlijk fruitige sangria!De Spaanse kunststad Madrid

De Spaanse hoofdstad Madrid is een andere fraaie stad voor een veelzijdige stedentrip in Spanje. Vooral kunstliefhebbers komen tijdens een citytrip Madrid aan hun trekken vanwege de aanwezigheid van de Gouden Kunstdriehoek. Deze driehoek wordt gevormd door de bekendste musea van Spanje: Museo del Prado met hoofdzakelijk schilderijen van oude meesters, afkomstig uit de koninklijke verzamelingen, het Museo Thyssen-Bornemisza met een bonte verzameling van westerse schilderkunst en het grote museum met moderne en hedendaagse kunst: het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Niet zo'n kunstliefhebber? Bezoek dan tijdens een stedentrip Madrid bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis aan de Plaza de la Armería, La Cibeles en het voetbalstadion van Real Madrid.

 

De flamenco dansen tijdens citytrip Sevilla

Wie tijdens een stedentrip in Spanje graag kennis wil maken met de Spaanse cultuur, bezoekt de stad Sevilla. Deze temperamentvolle hoofdstad van Andalusië staat bekend om de vele flamencobars. De castagnetten en kleurrijke jurken kom je tijdens een stedentrip Sevilla dan ook overal tegen. De wijk Triana, vlak bij de centraal gelegen hotels van TUI gelegen, wordt gezien als de bakermat van de Flamenco en op elke hoek van de straat kunnen de 'Trianeros', de inwoners van Triana, spontaan de Flamenco gaan dansen. De sfeer in deze wijk is nergens anders in Sevilla te beleven. Als dansliefhebber is het een must om hier een Flamenco show te bekijken waarin deze dans centraal staat. Je kunt kiezen of je er een drankje, een tapas diner of een buffetdiner bij wilt. Olé!

 

Bron: Tui.nl