Ontdek Spanje » Canarische eilanden » Herfstvakantie in de zon op La Palma


Herfstvakantie in de zon op La Palma

Herfstvakantie op La Palma - Wie in herfstvakantie zeker wil zijn van mooi weer gaat met het vliegtuig naar het Canarische eiland La Palma. Boek je herfstvakantie naar La Palma vlug, voordelig en goedkoop. Hier vind je de beste zonvakantie naar La Palma. Ga heerlijk genieten van een zonovergoten herfstvakantie op La Palma.
Ontdek Spanje - Bezienswaardigheden, informatie en vakantie tips over Spanje!
Ontdek Spanje - Bezienswaardigheden, informatie en vakantie tips over Spanje!Herfstvakantie in de zon op La Palma
Wie met de herfstvakantie zeker wil zijn van lekker weer stapt op het vliegtuig naar de eeuwige lente van het Canarische eiland La Palma, de onontdekte parel van de archipel.

La Palma is volgens onderzoek ideaal voor een last minute in deze tijd van het jaar. Gemiddeld is het er dan 25 graden en met een mooie 9 op de Sunfactor een heerlijke plek om te genieten van zon, zee en strand maar ook voor wandelaars en mensen die van natuur houden..

Santa Cruz
La Palma is een van de zeven Canarische eilanden, maar waarschijnlijk een van de meest onbekende. Het toerisme op het eiland is een stuk minder dan bijvoorbeeld op Tenerife of Gran Canaria, maar dat maakt het eiland zeker niet een mindere bestemming.

De goedkoopste hotels vind je aan de groene oostkust, waar je de hoofdstad Santa Cruz vindt. Het koloniale centrum van de stad bestaat uit nauwe straatjes, gezellige pleintjes en aan de boulevard langs de oceaan vind je restaurantjes en cafés. Er is een scheepsvaartmuseum en net buiten de stad is een dierentuin.

Stranden
Leg je handdoek neer bij de geweldige stranden van Los Cancajos waar de rotswanden zo in zee lopen. Ook de westkust biedt volop mogelijkheden voor een fijne strandvakantie, bijvoorbeeld aan de kleine kustplaats Puerto Naos. Geniet in een van de hotels of luxe vakantiehuizen met uitzicht op de oceaan.

Natuur
La Palma staat bekend als La Isla verde (het groene eiland) en La Isla bonita (het mooie eiland) vanwege de vruchtbare bodem en het vele groen. Over de rug van het eiland loopt een bergkam waarvan de top bijna 2500 meter is. Onder wanderelaars is het eiland populair; er zijn ontzettend veel wandelpaden en het landschap is erg divers. E

Een aanrader is een klim naar de Caldera de Taburiente, de diepste vulkaankrater ter wereld. Dit is een flinke wandeling, maar de watertjes die je onderweg passeert zijn een bron van verkoeling.

In het Noordoosten vind je het natuurreservaat Los Tilos dat door Unesco is uitgeroepen tot biosfeerreservaat. De diepe bossen van naaldbomen en laurier biedt wandelaars een indruk hoe de oerbossen er miljoenen jaren geleden uit hebben gezien.

Bron: Telegraaf.nlIn de herfst naar de zon?
Kijk bij onze vakantietips voor de beste zonbestemmingen in herfstvakantie. Op de Canarische eilanden is het lekker weer en ook tijdens de herfstvakantie

La Palma
Het eiland La Palma is het eeuwig lente. Ook in oktober en november is het op La Palma nog heel lekker voor een zon, zee en strand vakantie. Het is hier in de herfst nog rond de 25 graden en de zon schijnt volop!

Aanbiedingen naar La Palma voor de herfstvakantie


Strandvakantie met de herfstvakantie
Waar heb je met de herfstvakantie mooi weer? Europa is met de herfstvakantie nog steeds een optie voor een weekje vol zon en strand. Maar de weersvoorspelling voor deze tijd laat wel zien dat het verstandig is te kiezen voor Zuid Europa en de Canarische eilanden. Fuerteventura en Ibiza zijn nu bijvoorbeeld goede vakantiebestemmingen.

Aanbiedingen naar de Canarische Eilanden voor de herfstvakantie


Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt