Ontdek Spanje » Spaanse eilanden » De Balearen »  Vakantie op swingend Ibiza

Swingend Ibiza

Spanje, Ibiza Vakantie - Boek een vakantie naar swingend Ibiza, ga genieten van een heerlijke zonvakantie op dit bedrijvige eiland Ibiza. Ontdek en beleef Ibiza en zijn bezienswaardigheden, vakantietips, reisinformatie en zijn onontdekte strandjes


Advertentie


Swingend Ibiza was voor mij vooral het extravagante en bruisende nachtleven. Nu jaren later en ik Ibiza beter heb leren kennen weet ik dat er meer te ontdekken en te beleven valt. Ibiza is ook prachtige bijna vergeten strandjes, kijk om u heen naar de witte boerderijen omgeven door groene heuvels hier vindt u de nog echte traditionele restaurantjes. Dit is het unieke, authentieke Ibiza het andere Ibiza.

 

Hier vindt u het andere, het mooie het authentieke Ibiza

Tip - 1: Ga samen met de locals naar  Mercat de Forada

 Op de markt van Forada vindt u de lokale producten van Ibiza, dus beneem u als een local doe als de bevolking hier: voel, ruik, proef en koop deze heerlijke producten. U zult hier weinig toeristen tegenkomen dus wat let u. Hier vindt u heerlijke lekkere dingen vers biologisch gebakken brood, wijn, likeur, honing en zelf gemaakte jam, maar ook handgemaakte zeep en van lokale kunstenaars kunt u zijn of haar kunstwerken bewonderen en kopen.

Adres:
Naast café Can Tixedo, op de weg tussen San Rafael en Santa Inés
Wanneer: Elke zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur

 

Tip 2: Ga van de rust genieten bij een afgelegen baai

Neem een lekkere lunch mee en u snorkel uitrusting en rij naar één van de haventjes en huur een bootje en vergeet niet aan de lokale bevolking te vragen waar de leukste en mooiste plaatsjes te vinden zijn. En vaar heerlijk rustig naar een van de vele stranden zoals Cala d’en Serra en Cala Llentia en geniet van dit hemelsblauwe water. Meer u boot af en snorkel in dit klaar heldere water en geniet van dit andere Ibiza. Maar vergeet u niet in te smeren als u uit het water komt!


Voordelige vakanties naar Ibiza - Hier schijnt de  zon!!!!!!


 Tip 3: Ontdek en beleef het mysterie van Es Vedra

Voor de westkust van Ibiza ligt de rotsformatie Es Verda, velen geloven dat dit de laatste overblijfsel zijn van het mythische eiland Atlantis. Hierover doen de wildste verhalen de ronde.

De  concentratie van mineralen en metalen is zo hoog dat dit de derde magnetische plek op aarde is. Dus een kompas kunt u hier niet helemaal vertrouwen, trouwens vanaf het strand Cala d’Hort hebt u een prachtig uitzicht op deze rotsformatie. Ga er eens heen met zonsondergang dan kunt nog meer van de magie van Es Vedra genieten.

 

Tip 5: Ga eens overnachten in stijl

Bezoek en verblijf eens op mijn favoriete stekkie en het woord genieten krijgt hier wel een heel andere dimensie als u van een vakantie gaat geniete in Galeria Hotel Can Pere. Deze omgebouwd koloniaal huis ligt midden van het groen. En de bezitter geeft u fijne tips  om dit prachtige natuurgebied te ontdekken en te beleven. En Ibiza Stad is vanaf Can Pere binnen een klein kwartiertje te bereiken.


Wil je ook alle ontdekkingen van Eliza ontdekken op Ibiza?


Reisonderdelen

Via deze manier kunt u zelf uw gewenste reis samenstellen aan de hand van verschillende reisonderdelen zoals: Vliegticket, Parking, Hotel, Auto huren en vakantiehuizen.

Parking Schiphol

Vliegtickets

Autoverhuur

Overnachten


Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt